Bu hafta sadece Eskişehirspor yüzümüzü güldürdü. Kırmızı Şimşekler, sahasında  BAL Ligi’nin dişli ekiplerinden Sincan Belediyespor’u 2-0 yendi. Bu galibiyetle 4’te 4 yaparak puanını 12’ye yükselten Siyah Kırmızılı ekibimiz, oynadığı iyi futbolla da rakiplerine göz dağı vermiş oldu.  
***
 BAL Ligi’nde ki diğer ekiplerimiz Yunusemrespor ve Eskişehir Demirspor’un yanı sıra profesyonel ligdeki tek temsilcimiz olan Anadolu Üniversitesi ile üzüldük. Paralarını alamadıkları gerekçesiyle Polatlı Belediyespor maçına rica minnet çıkan  Yunusemresporlu futbolcular mücadeleden 5-2 gibi farklı mağlubiyetle ayrıldı.  
****
Maddi sıkıntılar ile boğuşan diğer ekibimiz  Eskişehir Demirspor ise Zorlu Çilimli deplasmanında iyi mücadele etmesine rağmen yine puanı son dakikalarda yediği golle kaçırdı.  Eskişehir Demirspor ve Yunusemrespor’un bu hafta itibariyle nasıl yol alacağı ise merak ediliyor.
***
Son olarak TFF 3.Lig’de Anadolu Üniversitesi sevenlerine büyük hayal kırıklığı yaşattı. 2-0 önde olduğu Elazığspor deplasmanından 3-2 mağlubiyetle dönen  Mavi Beyazlı ekibimiz, bu hafta sahasında oynayacağı zorlu Karşıyaka maçı öncesi ise büyük bir fırsatı tepmiş oldu.