08:35 Kültür Sanat

Türkiye'nin sanat eğitimi konusunda önde gelen fakültelerinden biri olan Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), tüm bölümleriyle Anadolu Üniversitesi'nin en çok tercih edilen fakültelerinden birini oluşturuyor.

08:14 Kültür Sanat

Anadolu Üniversitesi, yürüttüğü kazı çalışmaları ile kültürel mirasa ışık tutuyor.

08:13 Ekonomi

Akbank yönetim ekibi, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti. Görüşmede, Eskişehir sanayi sektörünün gelişimine yönelik stratejiler ve iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

07:18 Ekonomi

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Üyelerine yönelik KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı bilgilendirme toplantısı ESO Meclis Salonunda yapıldı.

07:10 Kültür Sanat

ESOGÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2023-2024 Bahar Dönemi Nöroestetik ve Fotoğraf dersi kapsamında yapılan ‘Bak(ma) Gör Beni' Soyut Fotoğraf Sergisi'nin açılışı yapıldı.

03:00 Spor

İstanbul Kınalıada’da düzenlenen 37. Uluslararası Prens Adaları Yüzme Müsabakalarına katılan Eskişehirli sporcular elde ettikleri başarılı sonuçlarla adından söz ettirdi.

02:15 Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla gece ve gündüz olmak üzere aralıksız mesaisini sürdürüyor.

01:00 Spor

Geçtiğimiz günlerde yapılan TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu başkanlığa seçildi.

00:38 Çevre

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Selma Güder Alpagut-Atalan bölgesinde yapılması planlanan altın madeni ile ilgili konuştu. Güder bu madenin doğaya zarar vereceğini savundu.

00:17 Asayiş

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri önemli bir konuda uyarıda bulunuyor.