12:20 Eğitim

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde, 25-26 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen “Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansına” Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan katıldı.

11:55 Gündem

Eskişehir’de jandarma ekiplerince fabrika çalışanlarına yönelik “Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun, 5 Milyon Erkeğe Farkındalık ve KADES Uygulaması Tanıtımı" konularında bilgilendirme ve eğitim faaliyeti düzenlendi.

11:20 Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

10:53 Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, para politikasını destekleyecek kamu harcamalarında tasarruf adımları için çalışmaların sürdüğünü söyledi. "Ülkemizin birinci önceliği enflasyonu düşürmek." diyen Yılmaz temel ilkenin ise, gereksiz harcamaları azaltmak olduğunu belirtti.

10:30 Gündem

Eskişehir'de polis ekiplerince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası nedeniyle gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, Ahmet Yesevi İşitme Engelliler Anaokulu öğrencileri ve eğitimciler İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait yerleşkeleri gezdi.

10:25 Yurttan

Konya'nın Kulu ilçesinde aracın motoruna giren yılan itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak doğaya salındı.

10:11 Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı yer yer çok bulutlu.

10:00 Yaşam-Magazin

İş insanı Saadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Bade İşçil, katıldığı programda güzel olmanın zorluklarından bahsetti.

09:40 Gündem

Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekiplerince polis-halk ilişkilerini geliştirmek ve suç oluşmadan önce Önleyici Polislik çerçevesinde bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

09:10 Yurttan

Konya’nın Ereğli ilçesinde pastanenin bahçesinde masada otururken tabancayla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.