Bu sezon herkesçe malum Eskişehirspor ile hayal kırıklığı yaşadık. Siyah Kırmızılılar, kabus gibi bir sezonu mağlubiyet rekorları kırarak bitiriyor. Es-Es ile üzülürken diğer diğer spor branşlarında ise yüzümüz güldü.

****
Hentbol 1. Ligi'nde bu sezon ilk kez mücadele eden Eskişehir Ormanspor, önemli bir başarı elde ederek adını Süper Lig'e yazdırdı. Bunun dışında Süper Lig düzeydin de tek temsilcimiz olan Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol takımımız da zor bir sezonu geride bırakmaya hazırlanırken ligde kalmayı garantiledi.
****
Ayrıca Yüzme ve Atletizm dalında mücadele eden Eskişehirli sporcular, elde ettikleri Ulusal ve Uluslararası başarılarla gurur kaynağımız oldular. Yüzme de Sümeyye Boyacı, Ay yıldızlı forma altında İtalya'da katıldığı 2021 World Para Swimming Series yarışlarında 50 metre sırt üstünde altın madalya kazandı. Yine yüzme de Sudem Denizli ve Göksu Doğan, İstanbul’da katıldıkları Türkiye Turkcell Açık Yaş Kısa Kulvar Milli Takım Seçmesi’nde yeni Türkiye rekorlarının sahibi oldu.
****
Atletizm dalında da Ayça Fidanoğlu 800 ve 1500 metre de Türkiye şampiyonluğu kazanırken, atmalar da ise Alperen Karahan 23 Yaş altında hem Türkiye şampiyonu, hem de rekortmeni olarak göğsümüzü kabarttı...