Bölgesel Amatör Lig’de Eskişehir Demirspor  ve Yunusemrespor ile birlikte şehrimizi  temsil edecek Eskişehirspor… Şampiyonluk hedefiyle sezonu açacak Siyah Kırmızılılar öncesinde oynadığı hazırlık maçlarında beklentileri karşılayamıyor. 

***

3 hafta sonra  zorlu lig maratonun lig başlayacağını düşünürsek   geride kalan 8 hazırlık maçında Teknik Direktör İbrahim Baş, halen ideal kadrosunu bulmuş değil.  Son olarak Bursa  ekibi Görükle İpekspor ile   oynanan mücadeleye İbrahim Hoca, yine rotasyonlu bir kadro ile çıktı. Maça bakıldığı zaman  oyuncular arasındaki uyum süreci atlatılmış değil… Özelikle savunmamız da yapılan basit hatalar zorlu lig öncesi alarm veriyor.

***

Bunun dışında takımımızın   belirli bir oyun sistemi olmadığı gözüküyor.  Topu kazandığımız da  hızlı  çıkışlar yapamıyoruz. Yani  oyunsal anlamda bir çok eksiğini çözememiş bir Eskişehirspor duruyor şuan karşımızda… Ligin başlamasına  20 gün kala  artık  Teknik  Direktör İbrahim  Baş  artık macera aramadan oyun şablonunu oturtturmalı…Unutulmamalıdır ki Eskişehirspor’un için yıl ölüm kalım  sezonu olacak.