Eskişehirspor, hedefleri doğrultusunda sezonun ilk yarısını 29 puanla lider bitirdi. Siyah Kırmızılılar, bazı maçlarda ise fırsat tepti. Bu müsabakalarından birisi de 1 puana razı olduğumuz Ankara TKİ karşılaşması…

 ***

Kırmızı Şimşekler, sezon başından beri en çok pozisyona girdiği maçı oynadı taraftarı önünde… Maç boyunca en az net 8 pozisyona giren futbolcu grubumuz, bunlardan sadece ikisini değerlendirince, bir puanla yetinmek zorunda kaldık.

***

Bu bir puan her ne kadar ilk yarıyı lider bitirmemize vesile olsa da rakiplerimizle puan farkını açma şansı da geri çevirdik. Özelikle bu hafta rakiplerimizden sadece Polatlı kazanırken, diğer rakiplerimiz Geredespor, Çilimli gibi ekipler ise puan kaybı yaşadılar.

***

Böylelikle 13 haftalık zorlu ilk yarı maratonunu 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle en yakın takipçimiz Polatlı’nın 2 puan önünde lider tamamladık. Eskişehirspor’un hedefine ulaşması için ilk yarıda yapılan hatalardan dersler çıkarılmalı ve oyun olarak ta üstüne koymalı…Çünkü ikinci yarıda her açından işimiz daha zor olacak.