Eskişehirspor 'şampiyonluk' hedefi ile başladığı sezonu üçüncü sırada tamamladı.
Öyle veyaböyle sezon bitti.
Şimdi yenisine bakma zamanı.
****
Doğruları yanlışları ile sezon kapandı.
Umarım; daha önce yaptıkları gibi sil baştan yapmazlar.
Eldeki doğruları korurlar.
Amatör ligde sözleşme sezonluk yapılıyor.
Yani; sezon bitti.
Kadrodaki futbolcuların kulüple bir bağı kalmadı.
****
Geçen sezondan bu sezona kalan kaptan Serdar Sudun ve Barış Memiş her nedense  bu sezonun ortasında gönderildi.
Bu sezon aynı şeyleri yaşamayız umarım.
Takımda yeterliliğini ispatlayan Kaleci İhsan Turgut Kirveli başta olmak üzere, Hayrettin Cengiz, Sergen Şakirler, Kerem Eryılmaz ve Ercan Kuruçay gibi isimler ile aınlaşma sağlanır ve takımda kalmaları sağlanır.
Bir sezon önce 20 futbolcu alınmıştı.
Bu sezon 30.
Yeni sezonda sil baştan takım kurmaya kalkışırsak, sonuç bu sezondan farklı olmaz...
****
Bu arada hazır Yiğit Cumalı gibi başarılı bir teknik adam bulmuşlar.
Eskişehirli bir hoca kaçırmayın.
Hatta, transferi ona göre şekillendirin.
Kurduğu takıma sahip çıkın...

16 Mayıs Göbeğe Foto-1SİMİT, ÇAY VE ODUNPAZARI... 

Odunpazarı kentin eski yerleşim merkeziydi.
Dar yolları, eskimiş binaları ile atıl durumdaydı.
Önce Burhan Sakallı fark etti değerini.
Sonra Kazım Kurt...
Değerine değer kattılar.
Bugün turizm ilçesi oldu.
Turistler daha çok Odunpazarını tercih ediyor.
****
Tarihi yerler ve konaklar restore edildi.
Tarihi geçmişi korunurken dokusu yenilendi.
Beypazarı ve Safranbolu'ya rakip oldu.
Gezilecek görülecek ve hediyelik eşya alınacak bir merkez durumuna geldi.
****
Kent halkının gastronomi kültürü; 
Eskişehir mutfağı, çibörek, haşhaşlı, simit ve çay gelişti.
Sadece turistler değil.
Yerliler de çay ve simit için Odunpazarı'na gelmeye başladı.
Zaman geçirecek mekanlar arttı.
Şehir merkezinde 8 ile 25 liraya satılan bir bardak çay.
Belediye çay bahçesinde 3 lira...