Indirim Haberleri

indirim haberleri ve güncel indirim gelişmeleri, indirim ile ilgili tüm video, indirim fotoğrafları ve indirim haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Ekonomi

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalarla birlikte, benzin, motorin ve otogaz fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor.

Ekonomi

Petrol fiyatları, İsrail-Hamas ateşkes beklentisi ve ABD'de stok artışı nedeniyle son bir haftada sert düşüş yaşadı.

Ekonomi

Yarından itibaren geçerli olacak olan indirimle birlikte, otogazın litre fiyatı düşüyor.

Ekonomi

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 1 lira 17 kuruş indirim yapılacağı bekleniyor.

Ekonomi

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalarla, dövizdeki değişikliklerle birlikte belirleniyor.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik çeşitli avantajlar sağlayacaklarını duyurdu.

Yurttan

Bursa Perakendeciler Derneği (Bursa PERDER) ve Et ve Süt Kurumu (ESK), Ramazan ayında kırmızı et ürünlerinde indirim yapılması kararı aldı.

Ekonomi

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve dövizdeki değişikliklerle birlikte, akaryakıt fiyatlarına yönelik indirim ve zam haberleri vatandaşların dikkatini çekiyor.

Ekonomi

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve dövizdeki değişikliklerle birlikte, benzin ve motorin fiyatlarına ilişkin yeni gelişmeler yaşandı.

Yurttan

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Büyükşehir Belediye Meclisi’ne verdiği yazılı önergeyle, mesken su aboneliklerindeki birinci kademe sınırı 12 metreküpten...

Ekonomi

Son iki günde motorine gelen indirimlerin ardından bu gece de benzin fiyatlarında indirim olacak.

Gündem

Eskişehir'de, farklı noktalarda kilosu 50 liraya satılan balık için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Ekonomi

Motorin fiyatlarında gelecek haftanın başından itibaren indirim geliyor.