Eskişehirspor, final maçlarını kazanmakta zorlanıyor. Son olarak Alaplı Belediye karşısında alınan ağır yenilginin ardından Siyah Kırmızılı ekibimiz ikincilik şansı da zora soktu. 51 puanlı  lider 1926 Polatlı Belediyespor’un, ardından 45 puanla ikinci sırada  yer alan Kırmızı Şimşekler’i 44 puanlı Alaplı takip ediyor. 

Kritik maçlar

Ligde şampiyonluk umutlarını zora sokan  Eskişehirspor, kalan 5 hafta da  kritik maçlar oynayacak. Siyah Kırmızılılar’ın Karadeniz Ereğli’yi ağırlayacağı 22’inci haftada  lider Polatlı da  Alaplı Belediyespor ile karşılaşacak. 

Polatlı gelecek

Ligin bitimine 4 maç kala ise bu defa Kırmızı  Şimşekler, Polatlı’yı sahasında ağırlayacak.  Alaplı da  Geredespor ile karşı karşıya gelecek. Bu iki kritik karşılaşma ligin bitime 3 hafta kala  büyük ölçüde ligin kaderini şekillendirmiş olacak.  

Play-off durumu

Henüz kesin olmamasına rağmen ligde ikinci sırayı elde eden takımların Play-Off oynayacağı iddiaları kulislerde dolaşmaya başladı. Türkiye Futbol  Federasyonu’ndan konuya dair açıklama yapılmazken, şampiyonluk şansını zora sokan Eskişehirspor’da  umudunu bu söylentilere bırakmış durumda. 

Kaynak: Haber Merkezi