Teknik direktör Haberleri

teknik direktör haberleri ve güncel teknik direktör gelişmeleri, teknik direktör ile ilgili tüm video, teknik direktör fotoğrafları ve teknik direktör haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Eskişehirspor, teknik direktör Önder Karaveli ile olan işbirliğini 27 gün sonra sonlandırdı.

Spor

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, Teknik Direktör Maurizio Sarri’nin görevinden istifa ettiğini ve göreve Giovanni Martusciello’nin gerildiğini duyurdu.

Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Eskişehirspor'da göreve getirilen teknik direktör Önder Karaveli için Eskişehirspor tesislerinde imza töreni düzenledi.

Eskişehirspor

Eskişehir'de dün akşam saatlerinde flaş bir gelişme yaşanarak Sportif direktör Özgür Gedik ve Teknik direktör Levent Kartop istifa etmişti. Yeni...

Spor

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Engin Çalışır TPAO Batman Petrolspor karşısında oynadıkları oyundan memnun olduğunu dile getirdi.

Spor

TFF 3. Lig temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nün yeni teknik direktörü Engin Çalışır oldu.

Spor

TFF 3. Lig temsilcimiz Anadolu Üniversitesi’nde Teknik Direktör Sertaç Gezer ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adam arayışları...

Spor

Antalya kampının verimli bir şekilde devam ettiğini belirten Teknik Direktör Sertaç Gezer, “ 1 haftadır Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Eskişehirspor

Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, 12.haftaya girerken bir kan değişimine gitme gereği duyduklarını dile getirdi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’a  Süper Lig’den düştüğü  7.5 sene içerisinde adeta hoca dayanmadı. Bu süre zarfında Siyah Kırmızılı Kulüpte, toplam 19 farklı teknik...

Spor

Hollanda ekibi Ajax, Hollandalı Teknik Direktör John van 't Schip ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.