Katıkları için İbrahim Baş’a teşekkür eden Başkan Koca,  “Kan değişikliği sonucunda bizim araştırmalarımızda hem kulübe uygun hem de taraftarlarımızın istediği oyunu oynatacak Levent Kartop hocamızla anlaşma sağladık.   Daha önceden Süper Ligde hocalık yapmış yıllarca futbol oynamış bir hocamız. Ayrıca  Mithat Çulcuoğlu, Volkan Kilimci, Nedret Kuru hocalarımızla da yardımcı antrenör olarak  bizimle olacaklar. Ayrıca  Mustafa Güzel hocamızda atletik performans olarak görev yapacak” dedi.

Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurulu için randevu talebi! Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurulu için randevu talebi!

İYİ REFARNSLAR ALDIK 

Listelerinde 4-5  ismin olduğunu belirten Koca, “Bizim hoca tercihimizde Eskişehirspor’a uygun, büyüklüğüne uygun 4-5 hoca vardı. Eleye eleye Levent hocada karar kıldık. Servet Çetin hocamızın referansı ve Rıza Çalımbay  hocanın yanında idari menajerlik yapan Kerem Atılmaz da  iyi referanslar verdi ve anlaşma sağladık” dedi. 

2 KRİTİK MAÇIMIZ  VAR 

Önlerinde iki kritik maç olduğunu belirten Koca, “ Bu hafta itibariyle  2 kritik maçımız var. Çilimli ve Ankara TKİ maçlarından galibiyetle ayrılarak devreyi lider  bitirmek istiyoruz. Hocamızda bu 2 maçta takımı gözlemleyerek takımı şampiyonluğa taşımak adına eksiklerimizi söyleyecek. Bir an önce bu ligden üst liglere çıkmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi