Kilis Haberleri

kilis haberleri ve güncel kilis gelişmeleri, kilis ile ilgili tüm video, kilis fotoğrafları ve kilis haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Genel

Kilis, köklü tarihi geçmişi ve çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış coğrafyasıyla öne çıkan bir şehirdir. Peki Kilis'in eski adı neydi?

Yurttan

Suriye sınırında bulunan Kilis’te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Yurttan

Kilisin Polateli ilçesinde kontrolden çıkarak devrilen traktörün sürücüsü Hüseyin Danabaş hayatını kaybetti.

Yurttan

Asrın felaketinde büyük yıkıma uğrayan Kilis’in Musabeyli ilçesinde, afetzedeler için yapılan köy konutlarının yapımı hız kesmeden devam ediyor.

Genel

Hacı Gümüş Mahallesi'ndeki tarihi cami, Kilis'in en eski ve en büyük camisi olarak bilinir. Hurufat Defteri'nde Sibat Mahallesi olarak kaydedilen...

Genel

Kilis yöresine özgü lezzetli bir kebap olan Ezmeli Kebap, özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanan nefis bir yemektir.

Genel

Kilis, zengin doğası ve yerleşmeye elverişli coğrafyası nedeniyle tarihsel süreç içinde birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır.

Yurttan

Kilis'te Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde sürdürdüğü huzur ve güven uygulamasıyla ilgili sonuçlar açıklandı.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonları ile, 75 şüpheli bölücü terör örgütü mensubunun gözaltına alındığını açıkladı.

Genel

Kilis mutfağının zengin yemeklerinden biri olan Kilis tava hem görüntüsü hem de lezzetiyle dikkat çekiyor. Peki Kilis Tava nasıl yapılıyor?...