Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

’Anadolu Semenderi’ olarak bilinen ve aynı zamanda nesli tükenme tehdidi altında olan sarı benekli semender Kahramanmaraş’ta görüldü.

Genel

Kahramanmaraş’ta bir genç, mantar toplamak için çıktığı dağlık arazide tarihi mızrak ucu buldu. Mızrak ucunu muhafaza altına alan genç, müzeye...

Eğitim

Eskişehir'den Hatay ve Kahramanmaraş'a giden Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü katılımcıları, deprem bölgesinde oluşturacakları yeni kütüphanelere hayatını kaybeden öğrencilerin...

Yurttan

Kahramanmaraş’ta yorgan ustası, el emeği göz nuru yorganları 50 yıldır nakış nakış işleyerek, müşterilerin beğenisine sunuyor.

Asayiş

Kahramanmaraş’ta aralarında husumet bulunan arkadaşlarını bir okulun bahçesine çağıran şahsın, silahla ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi...

Yurttan

Kahramanmaraş’ta bir esnaf, her gün büfesinin önüne gelen hayvanları besleyerek örnek oluyor.

Yurttan

Kahramanmaraş’ta çıkan ikamet yangını büyümeden söndürüldü.

Yurttan

Kahramanmaraş’ta Göksun-Elbistan karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Genel

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 3,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi, bölgede endişe yarattı.

Asayiş

Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan aranan 110 kişi yakalanırken, bu şahısların 58’i tutuklandı.

Genel

Kahramanmaraş ve çevresinin tarih öncesi dönemlerden günümüze kadar uzun ve zengin bir tarihi geçmişi vardır. Peki Kahramanmaraş'ın eski adı neydi?

Yurttan

Kahramanmaraş'ta narkotik ekipleri tarafından durdurulan otomobilde 1 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şahıs tutuklandı.

Yurttan

Kahramanmaraş’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda iki kişi tutuklandı.

Yurttan

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yaraları sarıp toparlanma sürecine giren balıkçılık sektöründe, yüzde 70 seviyelerinde üretim yapılıyor.

Yurttan

Kahramanmaraş’ta 50 yıldır mutfak eşyası tamiratı yapan esnaf, sıfır eşyaların fiyatları artınca tamir işlerinde yoğunluk olduğunu söyledi.

Yurttan

Kahramanmaraş'ta çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 133 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. 73 şahıs tutuklandı.

Çevre

Kahramanmaraş’ta etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiliyor. Kuzey ilçelerinin yüksek kesimlerine ise kar yağdı.

Genel

Elbistan, Kahramanmaraş'ta bugün meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem, bölge sakinlerini tedirgin etti.

Asayiş

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu madde ticareti yapmaktan gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Yurttan

Kahramanmaraş Müzesi girişine bırakılan şüpheli valiz, hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Yurttan

Kahramanmaraş'ta kırsal alanda sulama kanalına düşen yaralı çakal kurtarıldı.

Gündem

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında arama kurtarma çalışmaları için Eskişehir’den bölgeye giden Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi...

Gündem

Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ili etkisi altına alan deprem felaketi hakkında açıklamalarda bulunan TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu,...

Yurttan

Kahramanmaraş’ta bir esnaf, iş yerine giren hırsızlara, "Sayın hırsız kardeşler lütfen klima motoru ve kablosunu çalmayınız” diye not bıraktı.

Genel

Kahramanmaraş'ta müzecilik tarihi oldukça köklüdür. İldeki ilk müze, 1947 yılında Taş Medrese'de kurulmuş ve 1961 yılında Kahramanmaraş Kalesi'ne taşınmıştır.

Genel

Maraş Yoğurtlu Kebap, kendine özgü lezzeti ve geleneksel tarifiyle sofralara renk katıyor.

Genel

Tekir Vadisi, Döngel Köyü'ndeki mağaralarda yapılan araştırmalar, bölgedeki insan yerleşiminin üst Paleolitik çağda başladığını ve Neolitik ile İlk Tunç çağlarında...

Yurttan

Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan milletlerarası antlaşma ile Kahramanmaraş’a 100 milyon Amerikan doları tahsis edildi.