Adana Haberleri

adana haberleri ve güncel adana gelişmeleri, adana ile ilgili tüm video, adana fotoğrafları ve adana haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Adana’da Mart ayında termometreler 25 dereceyi gösterdi, yaz havası yaşayan vatandaşlar parklara ve mesire alanlarına akın etti.

Yurttan

Sakatatın başkenti Adana’da koyun kulağına her geçen gün rağbet artıyor. Kilosu 50 liraya satılan kulak, kelle paça çorbasının içerisinde veya...

Yurttan

Adana’da Seyhan polisi bir eve yaptığı baskında 36 bin uyuşturucu hap ele geçirirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

Genel

Adana, Türkiye'nin en bereketli topraklarına ev sahipliği yapmakla birlikte, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış, önemli olaylara tanıklık...

Yurttan

Adana’nın Kozan ilçesinde bir evde çıkan yangında anne ve iki çocuğu hayatını kaybederken, baba ise balkondan atlayarak canını zor kurtardı.

Spor

KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig B  Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Peyman Spor Kulübü, bugün  zorlu Adana deplasmanında galibiyet arayacak.

Yurttan

Adana’nın Karataş ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan dolu nedeniyle her taraf beyaza büründü.

Asayiş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın özel kalem müdürü vekili Samet Güdük, belediye binasında silahlı saldırıya uğradı. Güdük ağır yaralandı...

Yurttan

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde sahil yolunda otomobilin koyun sürüsüne dalması sonucu yaklaşık 50 koyunun telef olduğu öne sürüldü.

Yurttan

Adana’da akrabalar arasında çıkan pompalı tüfekli ve tabancalı kavgada 1’i kadın 6 kişi yaralanırken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Yurttan

Çukurova Belediyesi ile sivil toplum örgütü işbirliği ile hayata geçirilen 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonu yüksek katılımlı...

Yurttan

Adana’da bir depoya yapılan baskın 40 milyon 480 bin gümrük kaçağı makaron ele geçilirken olayın şüphelisi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Genel

Adana Müzesi, Türkiye'nin en köklü müzelerinden biri olarak 1924 yılında, cumhuriyetin ilanından hemen sonra kurulmuştur.

Yurttan

Adana’dan gelen davetsiz misafir için yetkililere çağrıda bulundu, donmak üzereyken bulduğu dikenli kelerin hayatını kurtardı.

Yurttan

Adana'da düzenlenen 14. Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonu'nda erkeklerde Kenya'dan James Kipkogei Kipkoech, kadınlarda ise yine Kenya'dan Ruth Jebet birinci...

Yurttan

Adana’nın Kozan ilçesinde bir esnaf, yaşadığı ilçenin bazı noktalarının görüntüsünü güzelleştirmek için sosyal medyadan çağrıda bulundu.

Spor

Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü anısına gerçekleştirilen 14. Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonu koşuldu.

Genel

Adana Kebabı, Türkiye'nin birçok yerinde "Adana Kebap" olarak bilinen ve özellikle et lokantalarında sıkça tüketilen bir lezzettir.

Genel

Adana, su kaynakları bakımından oldukça zengin bir konumda bulunmaktadır.

Genel

Adana'dan sevdiklerinize özel bir hediye seçmek istiyorsanız, mutlaka yöresel el işçiliğiyle hazırlanmış olan yemenilere göz atmalısınız.

Yurttan

Adana’da Yüreğir polisleri bir hafta boyunca yaptıkları uygulamada 32 ruhsatsız silah ele geçirdi.

Yurttan

Adana’nın Ceyhan ilçesinde baba ve oğula evinin önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Gerçekleşen silahlı saldırıda baba ağır yaralanırken oğlu hayatını kaybetti.

Yurttan

Türkiye’nin narenciye ihtiyacının yüzde 40’ını karşılayan Adana’da mandalina hasadı sürüyor. Erkenci ürünlerin hasadının bittiği kentte, 2 çeşit mandalina çiftçinin yüzünü...

Yurttan

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Seyhan Belediyesi, Cinsel Eşitliği İzleme Derneği (CEİD), Adana Yerel Eşitlik İzleme...

Yurttan

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in öncülüğünde 750 kişi uyuşturucu bağımlılığına karşı yürüdü. Vali Köşger, “Gençlerimizi elimizden almaya yönelik organize bir...

Yurttan

Adana Büyükşehir Belediyesine ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu çerçevesinde sabah yakalanan 8 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Yurttan

Adana’nın Kozan ilçesindeki Dağılcak Tabiat Parkı'nda ağaçların rengarenk yapraklarını dökmeye başlaması görsel şölen oluşturdu.

Genel

Son yapılan yapay zeka destekli araştırma, Türkiye'nin 81 ilinin Avrupa'daki şehirlerle benzerliklerini çözümledi ve dikkate değer bir sonuca ulaştı.

Genel

Şırdan dolması, lezzetiyle bilinen geleneksel bir Türk yemeğidir. İşte bu nefis tarifi denemeniz için önerilen tarifi sizlerle.

Yurttan

Adana'da bir kişinin tartıştığı kişiyi sokak ortasında tabancayla vurduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın şüphelisi çorba içerken yakalandı.