Eskişehir Müteşebbis İş İnsanları Derneği (ESMİAD), 2026 Eskişehir Yılı kapsamında düzenleyeceği “Ekonominin Rotası” etkinliğiyle ekonomist ve yazarları Eskişehirlilerle buluşturacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek programa tüm vatandaşlar katılabilecek.
Ekonomistler Eskişehir’e geliyor
“Ekonominin Rotası” etkinliğinin konukları Ekonomist ve Yazar Beste Uyanık ile Ekonomist ve Yazar Ahmet Mert Başaran olacak. Ekonomiye ilişkin değerlendirmelerin yapılacağı programın moderatörlüğünü ise Sanayici ve İş İnsanı Umut Rallas üstlenecek.
26 Eylül’de gerçekleştirilecek
ESMİAD tarafından düzenlenecek etkinlik, 26 Eylül 2026 Cumartesi günü saat 19.00’da Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Program, 2026 Eskişehir Yılı kapsamında Eskişehirlileri ekonomi alanında önemli isimlerle bir araya getirecek.
Katılım ücretsiz olacak
Etkinliğin ücretsiz olduğu ve tüm halkın davetli olduğu belirtildi. Programa katılmak isteyen vatandaşların ücretsiz davetiyelerini ESMİAD’ın Instagram hesabının profilinde bulunan bağlantı üzerinden temin edebileceği ifade edildi.



