Odunpazarı Belediyesi Tekstil Atölyesi, Alpu ve Bilecik Belediyesi için iş kıyafetleri üretmesinin ardından son olarak Seyitgazi ve Mahmudiye Belediyesi personelleri için iş kıyafetleri üretti.  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iş kıyafetlerini teslim etmek için Seyitgazi ve Mahmudiye’ye gitti. Başkan Kurt’un ilk adresi Seyitgazi oldu. Önce Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyitgazi ilçe binasını ziyaret eden Başkan Kurt, Seyitgazi CHP İlçe Başkanı Selma Sara, ilçe yöneticileri ve partililerle buluştu.

Afetlere yönelik eğitim programı: Özel bireylere yönelik! Afetlere yönelik eğitim programı: Özel bireylere yönelik!

Tasarruf vurgusu 

Belediyelerin kıt kaynaklarla çalışma ürettiğine dikkat çeken Başkan Kurt, belediyelerin bu nedenle tasarruf yapmak zorunda olduğunu belirtti. Belediyelerin taşeron sistemini sona erdirerek aradaki müteahhitti çıkarması gerektiğini söyleyen Başkan Kurt, “Taşeron sistemi halkçı belediyecilerin işi değil. Odunpazarı Belediyesi’nde biz her alandaki taşeronu sona erdirdik. Net yüzde 25 müteahhit kârını kendi bünyemizde bıraktık. Tekstil Atölyesi’de bunlardan biri” dedi.

Uygun maliyetler 

Her iki belediye arasında yapılan işbirliği hakkında de değerlendirmede bulunan Başkan Kurt, “Tekstil atölyemizde istihdam edilen kadınlar tarafından üretilen iş kıyafetlerini çok daha uygun maliyetlerde üretiyor ve tasarruf ediyoruz. Dost belediyelerimize de katkı sunmaya çalışıyoruz ve belediyelerimizin personel kıyafetlerini de bu atölyede üretiyoruz. Üreterek dayanışmayı büyütüyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Editör: Sakarya Gazetesi