Eskişehir’de yaşayan 44 yaşındaki Gülfer Kurt, pandemi döneminde aldığı kiloları veremediği gerekçesiyle doktora gitti. Yapılan muayenelerin ardından Gülfer Kurt, adeta hayatının şokunu yaşadı. Gittiği bir dahiliye doktoru tarafından Gülfer Kurt’un batın bölgesinde büyük bir kitle tespit edildi. 

Eskişehir'e 3 yeni ambulans Eskişehir'e 3 yeni ambulans

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Kurt, Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nde yapılan testlerin ardından 8 Aralık Cuma günü ameliyata alındı.

AW096536_02

2 saat süren operasyon 

Yaklaşık 2 saat süren operasyon sonucu Gülfer Kurt’un batın bölgesinden, 7 kilo 390 gram ağırlığında kitle çıkarıldı. Boyu 35 santimetre, çevresi ise yaklaşık 85 santimetre gelen kitle, operasyonu gerçekleştiren doktorlar dahil bütün herkesi şoke etti.

Nefes aldığımı hissediyorum

Ameliyatın ardından gözlem altına alınan Kurt, 2 gün gibi kısa bir sürede ayağa kalkabilir hale geldi. Kilo vermeye çalışırken vücudunda 7 kilo 390 gramlık kitle olduğunu öğrenen ve geçirdiği ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Gülfer Kurt, “yatmamda ve kalkmamda her türlü sıkıntı oluyordu, şuan nefes aldığımı hissediyorum” dedi.”

Editör: Sakarya Gazetesi