Yozgat Haberleri

Yozgat haberleri ve güncel Yozgat gelişmeleri, Yozgat ile ilgili tüm video, Yozgat fotoğrafları ve Yozgat haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Kültür Sanat

Yozgat merkeze bağlı Köseyusuflu köyünde kılınan bayram namazı sonrasında köy halkı, yıllardır sürdürdükleri bayramlaşma geleneğini gelecek nesillere aktarıyor.

Genel

Yozgat, Anadolu'nun kalbinde, zamanın izlerini her köşesinde taşıyan benzersiz bir şehirdir. Bu topraklarda yapılan kazılar, Alişar Höyüğünde 5000 sene önceye...

Politika

Yozgat’ta oy verme işlemi Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği saat olan 08.00 itibarıyla başladı, seçmen sandık başına gitti.

Asayiş

Yozgat’ta “Banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçundan aranan 1 hükümlü yakalandı.

Yurttan

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazalarının yüzde 82’sinin sürücülerin dikkatsizliğinden dolayı tek taraflı meydana geldiği bildirildi.

Yurttan

Yozgat İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde 12 şahıs yakalandı.

Yurttan

Sorgun ilçesinde bulunan E-88 karayolundaki bir dinlenme tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yurttan

Yozgat’ta meydana gelen otobüs kazasında 4’ü ağır 19 kişi yaralandı.

Yurttan

Yozgat’ta büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan ve süt verimini artırmak için çiftlikteki ineklerine klasik müzik dinleten Abdullah Güngör, hayvanların günlük sağımını...

Yurttan

Yozgat’ta bir banka şubesine yerler kirlenmesin diye çamurlu ayakkabılarını dışarıda bırakıp çoraplarıyla giren Soner Keskin’i görenler bu davranışı takdirle karşıladı.

Genel

Yozgat il merkezinin sadece 3 kilometre kuzeydoğusunda, Kirazlı Göleti'nin hemen kuzeyinde yükselen bir tepenin zirvesinde, Çeşka Yeraltı Şehri gizemini koruyarak...

Genel

Yozgat'ın tandır kebabı, geleneksel bir Türk yemeği olup lezzetiyle ön plana çıkan bir tariftir.

Genel

Yozgat, Türkiye'nin İç Anadolu bölgesinde yer alan bir şehir olup, tarihi kökenleri ve adıyla ilgili çeşitli rivayetlere sahiptir.