Taraftar Haberleri

taraftar haberleri ve güncel taraftar gelişmeleri, taraftar ile ilgili tüm video, taraftar fotoğrafları ve taraftar haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Eskişehirspor’un cefakar taraftarı bu sezonda üstüne düşen görevi fazlasıyla yaparak Bal Ligi’nde mücadele eden takımına destek verdi. Onca verilen desteğe...

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarları bütün olumsuz şartlara rağmen renklerinin yanında olmaya devam etti.

Spor

Spor Toto 1. Lig ekibi Kocaelispor taraftarı, Sakaryaspor maçı öncesi Eskişehirspor'u unutmayarak anlamlı bir pankart açtı.

Eskişehirspor

Şampiyonluk parolasıyla başladığımız sezonu Eskişehirspor, hüsranla tamamlamak üzere…Siyah Kırmızılılar son iki maçında ise seri galibiyetler almasına rağmen taraftarının yüzünü güldüremedi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Sergen Şakirler, 4-1 kazandıkları Çilimli maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Buruk bir galibiyet aldıklarını ifade eden Şakirler, taraftarlardan...

Eskişehirspor

Eskişehirspor, yarın taraftarıyla son kez buluşacağı maçta Çilimli Belediyesi karşılaşacak. Kırmızı Şimşekler, saat 15.00’de başlayacak mücadeleden zaferle ayrılmayı hedefliyor.

Eskişehirspor

Şampiyonluk sözünü yerine getiremeyerek hayal kırıklığı yaşatan Siyah Kırmızılı futbolcular, Çilimli önünde kazanıp, taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor.

Eskişehirspor

Son 9 yılda Eskişehirspor’un şampiyonluğa hasret kalan Siyah Kırmızılı taraftar, bu süreçte Kulübün kapanmaması için büyük gayret gösterdi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Polatlı maçında yönetime yapılan protestolara dair konuştu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, 1926 Polatlı Belediyespor maçında aldığı mağlubiyetle şampiyonluk umutlarını bitirirken, Başkan Erkan Koca bazı taraftalar ile maç sonu tartıştı.

Eskişehirspor

Son haftalarda yapılan puan kayıpları nedeniyle hayal kırıklığı yaşayan Eskişehirspor taraftarı, her şeye rağmen yarın takımının yanında olacak.

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarı, sosyal medya hesaplarından şehrin önde gelen iş insanlarına çağrıda bulunarak Eskişehirspor’a gerekli desteğin verilmesini talep ediyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un her zaman yanında olan Kırmızı Siyahlı taraftarlar pazar günü deplasmanda oynanacak kritik Karadeniz Ereğli karşılaşmasında da tribünlerdeki yerlerini alarak...

Eskişehirspor

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Ereğli maçını alarak yollarına devam edeceklerini belirtti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un deplasmanda aldığı 4-0’lık Alaplı mağlubiyeti sonrası taraftarda adeta çileden çıktı.

Eskişehirspor

Alaplı mağlubiyetinin ardından Eskişehirspor Taraftar Birliği Başkanı Murat Diri sert bir açıklama yaptı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarı, Pazar günü deplasmanında oynanacak olan zorlu Alaplı maçında takımına destek verecek.

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarı, Kırşehir Gençlik Hizmetleri maçı öncesi takıma moral vermek amacıyla gece Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nin önünde bir araya geldi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarı, zorlu Kırşehir mücadelesinde takımını yalnız bırakmayacak.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un cefakar taraftarı, son Gölbaşı önünde alınan 2-1’lik mağlubiyet sonrası teknik heyet başta olmak üzere futbolculara büyük tepki gösterdi.

Eskişehirspor

Bugün Gölbaşı Belediyespor ile saat 14.00'te deplasmanda karşılaşacak olan Eskişehirspor'un maçı, heyecan dolu anları yaşamanız için Eskişehirspor Resmi Youtube kanalımızdan...

Eskişehirspor

Kaynaşlı Belediyespor maçında ilk kez Eskişehirspor forması giyen Emirhan Recep, attığı golü ve galibiyeti taraftarlara armağan etti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Teknik Patronu Levent Kartop, 2-1 kazandıkları Kaynaşlı mücadelesini değerlendirerek, “Taraftarımıza galibiyet armağan olsun. Oyunumuzu geliştirmemiz lazım. Toparlamamız lazım” dedi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarı, zorlu Kaynaşlı maçında takımını yalnız bırakmadı. Yeni Atatürk Stadyumu’nu dolduran binlerce taraftar, sevdasını coşkuyla destekledi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, şehrin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayarak sağduyu çağrısında bulundu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarı dün Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumu’nda oynanan maçta takımının yanında oldu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarı, Yunusemrespor ile oynanan derbi mücadelesine ilgi gösterdi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarı, dün Eskişehir Demirspor ile oynanan derbi mücadelesine ilgi gösterdi.

Spor

Eskişehirspor’un cefakar taraftarı, bütün sıkıntılara rağmen sevdasından vazgeçmedi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un cefakar taraftarı, ikinci yarı ile birlikte takımından şampiyonluk bekliyor.