Antrenör Yiğit Cumalı gençlere güveniyor! Antrenör Yiğit Cumalı gençlere güveniyor!

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Polatlı maçında yönetime yapılan protestolara dair konuştu.  Diri,  Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Taraftarın haklı tepkisine yönetim kurulumuzun verdiği karşılık maalesef camiamıza yakışmamaktadır. Başarıda alkışları kabul etmek nasıl doğalsa başarısızlıkta protesto olması kaçınılmazdır. Bu yıllarca böyle olmuştur olmaya da devam edecektir” dedi. 

Tepkiler normal

 Başarısızlıkta verilen tepkinin normal olduğunu belirten Diri, “Transfer açıldığı gün binlerce insan nasıl tesiste alkışlarla meşalelerle destek verdiyse bu süreçte de başarısızlık karşısında tepki göstermesi normaldir. Takım amatöre düşmesine rağmen kimse ses çıkarmadı.. Taraftarımız yönetime elinden gelen her desteği verdi” dedi. 

Taraftar yıprandı

Üst üste gelen başarısızlıkların taraftarı yıprattığını belirten Diri, “Camia verilen mücadelenin elbette farkında ancak bunca senedir gelen başarısızlıklar silsilesi taraftarımızı yıprattı. Seçim süreçleri dolayısıyla ayrılıkların yaşandığı da bir gerçek.. Küfür tabi ki edilmemelidir. Ancak Yönetim eğer yönetici değil taraftar olsaydı ne yapardı?” dedi. 

Kişiler gelip geçiçi

 Kişilerin gelip geçici olduğunu aktaran Diri, “Taraftarın haklı isyanına karşı yapılan davranışa Eskişehirspor taraftarlar birliği ve tribün lideri olarak karşı duruyorum. Eskişehirspor taraftarıyla var olan bir camiadır. Kişiler gelip geçicidir. Elbette Yıllarını bu armaya adamış yönetiminde sinirlerinin yıpranması normaldir” dedi. 
 

Kaynak: Haber Merkezi