Maç Haberleri

maç haberleri ve güncel maç gelişmeleri, maç ile ilgili tüm video, maç fotoğrafları ve maç haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta son üç maç öncesi şampiyonluk umutlarını tüketen Eskişehirspor, bu hafta Bolu deplasmanında oynayacağı zorlu Geredespor...

Asayiş

Sivrihisar ilçesinde Polatlıspor taraftarları taşıyan minibüs, bir otomobile çarptı. Kaza sonrası bir başka otomobilin polis otosu, minibüs ve yol kenarında...

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un Pazar günü saat 15.00’te sahasında oynayacağı 1926 Polatlı Belediyespor müsabakasının biletleri, satışa çıktı.

Spor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcilerimizden Yunusemrespor, bu haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçirecek.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un Pazar günü saat 15.00’tec sahasında oynayacağı kritik Karadeniz Ereğli Belediyespor maçının biletleri satışa sunuldu.

Eskişehirspor

Şampiyonluk umutları rakiplerinin alacağı sonuçlara bağlı olan Eskişehirspor’un kaderi, üst üste sahasında oynayacağı Karadeniz Ereğli ve Polatlı maçlarında belli olacak.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, kalan 7 final maçından birini yarın sahasında Kırşehir Gençlik ile oynayacak.

Eskişehirspor

2-1 kazandığımız Kaynaşlı maçı sonrası Eskişehirsporlu futbolcular dünü izinli olarak geçirdi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, Teknik Direktör Levent Kartop yönetiminde çıktığı 6 maçta yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı Şimşekler, bu maçlarda 4 galibiyet alırken, 2...

Eskişehirspor

Pazar günü taraftarı önünde Kaynaşlı Belediyespor’u konuk edecek olan Eskişehirspor, bu zorlu karşılaşmanın provasını dün kendi arasında yaptığı çift kale...

Eskişehirspor

Eskişehirspor Başkan Vekili Özgür Marankoz gündeme dair konuştu. Her maça ciddiyetle hazırlandıklarını belirtti.

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, Pazar günü deplasmanda oynayacağı kritik Batman Petrolspor maçına odaklanıyor.

Spor

Geride kalan haftada sahasında Turgutluspor’a kaybeden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, gözünü Pazar günü deplasmanda oynayacağı lider Batman Petrolspor maçına dikti

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un Teknik Patronu Levent Kartop, maç maç düşündüklerini dile getirdi. Kartop, “ Her maçımıza aynı ciddiyetle bakıyor ve hazırlanıyoruz” dedi.

Eskişehirspor

Lider Eskişehirspor, bir günlük izinin ardından dün topbaşı yaparak bu hafta sonu Yunusemrespor ile oynayacağı derbi mücadelesinin hazırlıklarına start verdi.

Spor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor ile ligde 46. kez rakip olacak.

Spor

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde oynanan ve Turgutluspor'un 1-0 kazandığı Turgutluspor-Karşıyaka maçı öncesinde stadyum dışında taraftarlar ve güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı....

Spor

Erkekler Hentbol 1. Lig B Grubu’nda lider durumunda bulunan temsilcimiz Mihalıççık Belediyesi Spor Kulübü, taraftarı önünde oynadığı maçta hata yapmadı.

Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk için yarışan Eskişehirspor, bir diğer Eskişehir temsilcisi olan Eskişehir Demirspor’la karşılaştı.

Spor

Anadolu Üniversitesi, ikinci yarının ilk maçında Sapanca Gençlik’i ağırlayacak.

Spor

Eskişehir Amatör Yerer Liglerinde bu hafta sonu oynanması planlanan karşılaşmalar ertelendi.

Spor

Trendyol Süper Lig’de 16. hafta erteleme maçlarının heyecanı bugün oynanacak iki maçla birlikte tamamlanacak.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, yarın sahasında oynayacağı kritik Ankara TKİ maçını taraftarının desteğiyle kazanıp, devre arasına lider girmeyi istiyor.

Spor

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, bugün 13. Hafta müsabakasında Kastamonu Belediyespor’u sahasında ağırlayacak.

Eskişehirspor

2023 yılını Çilimli deplasmanında aldığı galibiyetle kapatan lider Eskişehirspor, 2024 yılına da iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Eskişehirspor

Çilimli Belediyespor ile Eskişehirspor arasında yarın saat 14.00’te oynanacak kritik maçını Edirne bölgesi hakemi Gökhan Şenel yönetecek.

Spor

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası 1.tur ilk maçında temsilcimiz Anadolu Üniversitesi konuk olduğu Yenimahalle Belediyesi’ne 39-32 kaybetti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, Polatlı mağlubiyetinden çıkaracağı derslerle bu hafta sonu evinde oynayacağı kritik Geredespor maçına odaklanacak.

Spor

MKE Ankaragücü evinde Çaykur Rizespor’u ağırlarken, aynı gün içerisinde TÜMOSAN Konyaspor da, sahasında EMS Yapı Sivasspor ile mücadelesine çıkacak.

Spor

U-16 Liginde normal sezon sona ererken, ilk 8’e giren ekipler adını çeyrek finale yazdırdı. Son hafta maçları nefesleri keserken, fillere...