Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop, bu hafta sonu oynayacakları Yunusemrepor ve  transfere dair önemli açıklamalarda bulunarak, her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını dile getirdi. Yunusmrespor maçını kazanarak rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceklerini belirten Kartop,  “Nasıl ki Eskişehir Demirspor maçına hazırlandıysak, aynı şekilde Eskişehir Yunusemrespor maçına da aynı ciddiyette hazırlanıyoruz. Biz hep maç maç bakıyoruz. İşimizi ciddi yapmaya çalışıyoruz ve bununda karşılığını hem saha içindeki oyunla, hem de saha içi organizasyonları ile alıyoruz. Önemli olan girdiğimiz pozisyonları değerlendirmek. Bunu da başarıyoruz. Şimdi önümüzde Yunusemrespor maçı var. Bunu da kazanarak diğer takımların puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi. 

Taraftar coşkusu

Taraftarın  coşkusunu takıma yansıtmaya  çalıştıklarını aktaran Levent Hoca, “ Taraftarın o coşkusu ve enerjisini takıma yansıtmaya çalışıyorum. Bende futbolculuk hayatımda taraftarın o coşkusuyla oynayan bir yapım vardı. Oyuncu arkadaşlarımıza hep onu anlatıyoruz. Taraftarların o ruhunu inşallah futbolcu kardeşlerimizde alacak. Onlara aşılıyoruz bunu ve onlarda saha gösteriyorlar” dedi. 

Eskişehirspor'da seçim öncesi bu şartlar aranacak! Eskişehirspor'da seçim öncesi bu şartlar aranacak!

Hazır oyuncu almak istiyoruz

Transfer konusuna da değinen  Kartop,  “Transfer de 1-2 oyuncu  aramıza katılabilir. Gelecek futbolcuların da katkı sağlaması gerekiyor. Bir çok isim teklif ediliyor.  Ben takımda direk oynamış ve hazır oyuncu almak istiyorum. Sıfır bir oyun alsam bunun hazırlık dönemi uzuyor. Direk hazır oyuncu olursa alacam. Yoksa almam. Kulübün maddi durumu ortada” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi