Eskişehir'de şampiyonlar yarın belli olacak! Eskişehir'de şampiyonlar yarın belli olacak!

3GEN Holding Elazığspor deplasmanında  2-0 öne geçmesine rağmen mücadeleyi 3-2 kaybeden Anadolu Üniversitesi’nde Teknik Direktör Sertaç Gezer önemli açıklamalarda bulundu. Bu maçı sahada kaybetmediklerini vurgulayan Sertaç Hoca, “Keşke sadece futbol adına açıklamalarda bulunabilsem ama maçı sahada kaybetmedik. Ne olduysa devre arasında soyunma odası koridorlarında oldu. Hakemlerin soyunma odası önünde Elazığ başkan ve yöneticileriyle yaşadığı konuşmaları anlatırım ama ispatlayamam. Bu yüzden susmak en iyisi” dedi. 

BİZİ HARCADILAR 

Hakem Hasan Avcı’nın tüm takdir haklarını Elazığspor lehine kullandığını belirten Gezer, “İkinci yarıda erken goller yemek tamamen bizim hatamızdı. Ancak bu noktada İzmir Bölgesi Hakemi Hasan Avcı gerek soyunma odası önünde yaşadığı, gerekse taraftar baskısını kaldıramadı. 2-2’den sonra tüm takdir haklarını ev sahibinden yana kullanan ve deyim yerindeyse ceza alanı bölgesine yakın noktalarda çaldığı düdüklerle pozisyon arayan Avcı, rakibin sertliklerine de göz yumdu. Normal şartlarda bir ya da iki kırmızı kart çıkabilirdi. Son dakikada tartışmaya açık pozisyonda penaltıyı da çalan Hakem Hasan Avcı hem kendini hem de Elazığspor’u kurtardı. Üzülerek söylüyorum ki Pazar günü biz harcandık. Kazansaydık grupta eşik atlayacaktık. İzin vermediler” dedi. 

BU MAÇI UNUTACAĞIZ 

Artık bu maçı unutarak Karşıyaka maçına konsantre olacaklarını dile getiren Gezer, “Bu maçı unutup artık Karşıyaka maçına konsantre olacağız. Takım halinde gelişmeye devam edeceğiz. Pazar günü ligin kadro olarak en kaliteli ekibiyle evimizde oynayacağız. Eskişehirlilerden bu müsabakada destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi