Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Genel

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Teknopark İstanbul iş birliğiyle “Yapay Zeka Lisesi kurulum ve içerik geliştirme çalıştayı” gerçekleştirdi.

Kültür Sanat

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının sevilen çocuk oyunu “Bobo’nun Yolculuğu” İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 38. Çocuk Şenliği kapsamında İstanbul’da çocuklarla buluştu.

Spor

Erkekler Basketbol Bölgesel Lig D Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Anadolu Asist Spor Kulübü, yarın İstanbul deplasmanında önemli bir sınav verecek.

Yurttan

Sultanbeyli'de, ormanlık alanda gerçekleştirilen dron ile yapılan denetimde, ağaçlık bir alanda toplam 18 kilo 265 gram uyuşturucu madde bulundu. Bölgede...

Yurttan

Avcılar’da üst araması yapılmak istenen şahıs tabancayla ateş ederek bir polisi yaraladı. 8 suçtan kaydı olan şüpheli ile yanında bulunan...

Yurttan

İstanbul'un Pendik ilçesinde, 22 yaşındaki bir genç, bulunduğu 10 katlı apartmanın 9. katından atlayarak yaşamına son verdi.

Genel

İstanbul’un Anadolu’ya açılan ilk kapısı Anadolu Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde Ramazan Bayramı tatilinin 3’üncü gününde trafik akıcı seyrediyor.

Yurttan

Ramazan Bayramına sayılı günler kala 9 günlük bayram tatilini memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, günün erken saatlerinden itibaren...

Yurttan

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada Beşiktaş'taki yangın faciasında ölü sayısının 29'a yükseldiği, 1 kişinin de tedavisine devam edildiği belirtildi.

Politika

CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde büyük bir zafer elde etti.

Spor

Gelişim Koleji Basketbol takımı, bugün İstanbul ekibi Ünsped önünde sezonun ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Yurttan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tamamen elektrikli, çevreci, yüksek teknolojilerle donatılmış, yüksek yolcu kapasiteli elektrikli metrobüslerin test sürüşüne 1 Nisan itibariyle başlıyor.

Yurttan

İstanbul’un en önemli simge yapılarından Fatih Camii ile birlikte görüntülenen dolunayın zaman atlatmalı görüntüsü izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Genel

3 imparatorluğa başkentlik yapan, Anadolu ile Avrupa’yı birbirine bağlayan medeniyetler şehri İstanbul'un eski isimleri neydi?

Spor

İstanbul’un ev sahipliğinde yapılan Artistik Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda; Eskişehir Yıldızlar Senkronize Yüzme Kulübü elde ettikleri başarılarla şehrimizi gururlandırdı.

Yurttan

İstanbul Silivri’de park halindeki ticari araç bilinmeyen bir sebeple yanarak demir yığınına döndü.

Genel

İstanbul, 2023 yılında "Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Şehirleri" listesinde 20 milyon 200 bin ziyaretçiyle ilk sırada yer aldı.

Asayiş

İstanbul ve Eskişehir'de DHKP/C ve MLKP terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı!

Yurttan

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde polisin yoğun takibi altında bulunan B.Ö., uyuşturucu madde satışı yaparken suçüstü yakalandı.

Yurttan

İstanbul'da gerçekleştirilen "Mahzen-7" Operasyonları'nda, "Memocan" lakaplı Muhammed Uray'ın liderliğindeki Organize Suç Örgütü çökertildi.

Yurttan

İstanbul’un önemli sembolleri arasında yer alan Taksim Camii, bir Ramazan ayına daha özenle hazırlandı

Yurttan

İstanbul Fatih’te araçlarını park etmek isteyen sürücülerden usulsüz şekilde ücret talep ettiği belirlenen şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Spor

İBB Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur, İstanbul’un 2036 Yaz Olimpiyat Oyunları’nı alacağına inandığını belirtti.

Yurttan

Beyoğlu’nda araçlarını park etmek isteyen sürücülerden usulsüz şekilde ücret talep ettiği belirlenen şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Ekonomi

İBB, minibüslerde İstanbul Kart ile ödeme dönemini başlattı. Uygulama ilk etapta pilot bölge olarak seçilen Arnavutköy ilçesinde hayata geçti. Proje...

Yurttan

10 yılda 720 binden fazla kişinin ziyaret ederek deneyimlediği İstanbul Diyalog Müzesi, Dünya Kadınlar Günü’ne ithafen ziyaretçilerine “Kadın” temalı yeni,...

Yurttan

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin 26 Şubat Pazartesi günü...

Kültür Sanat

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Fatih Kara Surları Belgradkapı 2. Etap Restorasyonu Açılışı’nda konuştu

Yurttan

Seyir Terası, açılışının ardından eşsiz Haliç manzarasıyla Eyüpsultanlıların olduğu kadar tüm İstanbulluların da yeni buluşma noktası olacak.

Yurttan

13 yıldır artık bir gelenek haline gelen İstanbul’un en güzel patika koşu organizasyonu olan Geyik Koşuları, 24 Mart tarihinde sevenleri...