Haber Haberleri

haber haberleri ve güncel haber gelişmeleri, haber ile ilgili tüm video, haber fotoğrafları ve haber haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Teknoloji

İnternet haber sitelerinin 1 Nisan 2023’ten itibaren resmi ilan yayımlama hakkı elde etmesi sektöre canlılık getirdi. Geçtiğimiz bir yıllık süreçte...

Gündem

Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonun çarpması sonucu belediye otobüsü yolun kenarına devrildi. Kazada 11 kişi hafif şekilde yaralandı.

Teknoloji

ABD ambargosu nedeniyle zorlu bir dönemden geçen Huawei, kendi işletim sistemi HarmonyOS Next ile Android'e veda etme hazırlığı içinde.

Yurttan

Okmeydanı Mahallesi Sancaktar Sokak’ta yaşlı çiftin yaşadığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Genel

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın resmi duyurusuna göre, çeşitli alanlarda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecektir.

Yurttan

Gediz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce sonbahar şap aşılama çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Yurttan

Bursa'da 10 katlı iş merkezini küle çeviren yangının başlama anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Yurttan

Kütahya’da 4 farklı şahsa uyuşturucu madde sattığı tespit edilen ve evinde uyuşturucu madde ile ruhsatsız tabanca ele geçirilen şahıs tutuklandı.

Yurttan

Kütahya'da, Gelenekli Sanatları ve Kültür Derneği (VAV-DER) tarafından düzenlenen Hüsn-i Hat Kursu başladı.

Yurttan

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünce son bir hafta içerisinde düzenlenen il genelindeki narkotik suçlarla mücadele çalışmalarında yakalanan 25 şahıstan 3’nün tutuklandığı...

Yurttan

Bursa’da küle dönen iş merkezindeki yangının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı.

Yurttan

Antalya’nın Akseki ilçesinde bir yolcu otobüsünde 93 litrelik kaçak/sahte alkollü içki ve 6 sayfa sahte bandrol ele geçirildi.

Yurttan

Kamyonetin yüksekliğinin 4 katı kadar yükle caddelerde seyreden kamyonet, virajlarda da devrilme tehlikesi yaşadı.

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Zeynep Bastık yaz konserlerine devam ediyor. Dün akşam Kemerburgaz Kent Ormanı’ndaki YBY Woods’da sevenlerinin karşısına...

Sunucu Özlem Yıldız, Sinan Serter ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Demir için sosyal medya hesabına yapılan yoruma tepki gösterdi.