Emekli Haberleri

emekli haberleri ve güncel emekli gelişmeleri, emekli ile ilgili tüm video, emekli fotoğrafları ve emekli haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Ekonomi

Emekliler için oldukça önemli olan promosyon tutarlarına yönelik geri sayım devam ediyor.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, staj sigortası ve kademeli emeklilik konularında herhangi bir çalışmanın olmadığını açıkladı.

Ekonomi

Emekli maaşlarına yüzde 49,25 zam yapıldı. En düşük emekli maaşı 10 bin liraya çıkarken, bankaların da promosyon yarışında çıta yükseldi.

Gündem

Emeklilerin maaş zammı ve bayram ikramiye tutarına tepkileri sürüyor. Bir araya gelen emekliler, artışların yetersiz olduğu belirterek seçimi işaret etti....

Ekonomi

Mersin'de Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasını önlemek amacıyla kira geliri potansiyeli olan konutları tespit etmek için...

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye bayram ikramiyesinde artış olacağını duyurarak emekliler arasında heyecan yaratmıştı.

Politika

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer ve ilçe teşkilatı, Emeklilikte Adalet Derneği üyelerine destek olduklarını ve yanlarında olacaklarını belirttiler.

Ekonomi

Emekli maaşlarına yapılan ek zamda ödeme tarihleri açıklandı.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024'ü ‘Emekliler Yılı’ ilan ederek açıkladığı emeklilere zam oranlarına emekliler tepki gösterdi.

Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından 3 Ocak'ta duyurulan yüzde 64,77 enflasyon rakamı, memur ve emeklilerin maaş artış oranını belirledi.

Gündem

Tüm-Emeklilerin Sendikası üyeleri dün Hamamyolu’nda bir araya geldi. Yapılan eylemde hayat pahalılığına ve emeklilere verilen ücretlere tepki gösterildi.

Ekonomi

Enflasyonun yüksek olduğu yıllarda emeklilik dilekçesinin verilme tarihi ilk bağlanacak emekli aylığını önemli ölçüde etkiliyor.

Ekonomi

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, haftalık basın toplantısında çalışan emeklilere verilecek olan 5 bin TL’yi eleştirdi.

Ekonomi

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, "Çalışan emeklilere yönelik olarak Cumhurbaşkanımız, Bakanlara detaylı bir çalışma talimatı verdi ve bu kapsamda 5...

Ekonomi

7464 Sayılı Kanunla Emeklilere bir defaya mahsus verilen 5 bin TL’lik ikramiyenin çiftçilere verilmemesi hakkında konuşan CHP Eskişehir Milletvekili Utku...

Ekonomi

Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları çerçevesinde, çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5,000 TL ikramiye verileceği açıklanmıştı. Ödemeler başladı!

Ekonomi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Türkiye'deki emeklilere yönelik özel bir ikramiye ödemesi yapılacağına dair açıklamalar ve detaylar gündemde.

Gündem

Tüm Emeklilerin Sendikası Üyeleri Hamamyolu’nda bir araya gelerek Kasım Ayın’da emeklilere verilecek olan 5 bin lirayı eleştirdiler. Sendika üyeleri, “Emeklilerle...

Ekonomi

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, emeklilere tek seferlik 5 bin lira ödeme yapılmasına dair önergeyi torba yasaya eklendi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus 5 bin lira verilmesi, çalışan emeklileri adeta isyan ettirdi....

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere 5 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.