Deplasman Haberleri

deplasman haberleri ve güncel deplasman gelişmeleri, deplasman ile ilgili tüm video, deplasman fotoğrafları ve deplasman haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta lige tutunma mücadelesi veren diğer bir ekibimiz Yunusemrespor, Zonguldak deplasmanında eli boş döndü.

Spor

Eskişehirspor’un Altyapı takımları bugün ve yarın deplasmanda üç puan arayacak.

Eskişehirspor

Alaplı deplasmanında alınan ağır yenilgi sonrası taraftarların istifa çağırısı yaptığı Başkan Erkan Koca” gündemimiz de istifa ve olağanüstü genel kurul...

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, iyi mücadele ettiği zorlu Karşıyaka deplasmanında son dakika kurbanı oldu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, bu hafta sonu şampiyonluk yolundaki en kritik maçlarından birisini Alaplı deplasmanında oynayacak.

Spor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta, lige tutunma mücadelesi veren Yunusemrespor, zorlu Başkent deplasmanından puansız döndü.

Spor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta lige tutunma mücadelesi veren temsilcimiz Yunusemrespor, yarın Başkent deplasmanında olacak.

Spor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta lige tutunma mücadelesi veren temsilcimiz Yunusemrespor, bu hafta sonunu Başkent deplasmanında geçirecek.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, TFF BAL Ligi 6. Grup 19. hafta mücadelesinde Gölbaşı Belediyespor'a deplasmanda 3-1 mağlup oldu.

Spor

TFF 3. Lig 2. Grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz kritik Batman deplasmanından puansız döndü.

Spor

KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig B  Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Peyman Spor Kulübü, bugün  zorlu Adana deplasmanında galibiyet arayacak.

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, Pazar günü deplasmanda oynayacağı kritik Batman Petrolspor maçına odaklanıyor.

Spor

Erkekler Hentbol 2. Lig D Grubu’nda play-off kovalayan temsilcimiz Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, Bursa deplasmanından zaferle döndü.

Spor

Peyman’ın Sultanları, iyi mücadele ettiği Malatyaspor deplasmanında sonuca gidemeyerek parkeden 3-1 mağlup ayrıldı.

Eskişehirspor

Sezonun ilk yarısını 29 puanla lider tamamlayan Eskişehirspor’un iç sahaya göre, dış sahada daha çok puan toplaması dikkat çekti.

Spor

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta sıkıntılı günler geçiren  temsilcilerimiz  Eskişehir Demirspor ve Yunusemrespor yarın deplasmanda puanlar  arayacaklar.

Spor

Geçtiğimiz hafta Kırşehir Gençlik önünde 4-1’lik kritik bir galibiyet alarak kötü gidişata son veren Eskişehir Demirspor, gözünü kritik Alaplı deplasmanına...

Eskişehirspor

2 maçlık yenilgi serisini Çilimli deplasmanında 1-0 kazanarak noktalayan Eskişehirspor, böylelikle grupta puanını 28’e yükselterek yeni yıla zirvede girdi.

Spor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta istediği sonuçları almakta zorlanan temsilcilerimiz Eskişehir Demirspor ile Yunusemrespor, bu hafta Başkent deplasmanında oynadıkları maçlardan...

Spor

TFF 3. Lig 2. Grupta sezonun ilk devrisini Play-Off hattı içinde bitirmeyi hedefleyen temsilcimiz bu hafta sonu zorlu İstanbul deplasmanında...

Spor

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi’nin iki maçlık galibiyet serisi İstanbul deplasmanında sona erdi.

Spor

Erkekler Hentbol 2. Lig  D Grubu’nda  mücadele  eden Eskişehir İşitme Engelliler Spor Kulübü, bugün 3. Hafta müsabakasında Bursa ekibi Beşevler...