Siyah Kırmızılılar bu mücadeleden üç puanla ayrılarak zirve yarışında hata yapmak istemiyor. 
Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta bitime 6 hafta kalırken Eskişehirspor  şampiyonluk yolundaki en  kritik sınavlarından birini Pazar günü Zonguldak deplasmanında verecek. Puan  kaybetmeye tahammüllü olmayan 45 puanlı Kırmızı Şimşekler, 41 puanla kendisini takip eden Alaplı Belediyespor ile karşında  kazanarak hem rakibini saf dışında bırakmak, hem de zirve yarışında hata yapmak istemiyor. 

İç sahada iyiler

Es-Es’in bu haftadaki rakibi  evinde kolay kolay maç kaybetmiyor. Zonguldak ekibi  evinde çıktığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik alırken sadece 1 kaybetti. İç sahada 21 puan toplayan Alaplı’ya, Siyah Kırmızılı ekibimiz ikinci mağlubiyetini tattırmaya çalışacak. 

Eskişehirspor'da 4 maçın 3'ünü kazandı! Eskişehirspor'da 4 maçın 3'ünü kazandı!

Kader haftaları

Bu hafta itibariyle kader haftalarına giren Eskişehirspor,  öncelikle önündeki Alaplı ve Karadeniz Ereğli maçlarından  mutlak  6 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Bu iki maçın ardından  Eskişehir ekibi, sahasında   1926 Polatlı Belediyespor ile kader maçına çıkacak.

Bayram arası

7 Nisan’da oynanacak Ereğli maçı sonrası, liglere bayram tatili arası verilecek. Bayram dönüşü ise Siyah Kırmızılı ekibimiz  21 Nisan’da Polatlı’yı Eskişehir’de ağırlayacak. 
 

Kaynak: Haber Merkezi