Kırmızı Şimşekler deplasmanda toplam 16 puan topladı ve  istatistikler de ilk sırada yer aldı.  
 Bölgesel Amatör Lig’de kalıcı olmak istemeyen Eskişehirspor, sezonun ilk yarısında hedefine ulaşarak sezonun ilk yarını  topladığı 29 puanla lider kapattı. Bu  zorlu süreçte Kırmızı Şimşekler,  özelikle iç sahaya göre dış sahada daha çok puan toplaması dikkat çekti. 

İç saha performansı

İç sahanın en başarılı takımları Polatlı Belediyespor ve Çilimli Belediyespor oldu.  Ankara ekibi Polatlı 6 maçın  6’sını da kazanarak 18 puan toplayarak ilk sırada yer alırken,   Düzce temsilcisi Çilimli ise 7 karşılaşmanın 6’sından galibiyetle ayrılarak topladığı 18 puanla ikinci sırada kendine yer buldu. Eskişehir temsilcisi iç sahada oynadığı 6 maç sonunda 4 galibiyet alırken , 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak toplam 13 puan topladı ve aynı puana sahip Alaplı Belediyespor ardından 4.sırada yer aldı. 

Eskişehirspor taraftarı tribündeydi! Eskişehirspor taraftarı tribündeydi!

Deplasmanda zirvede

Kırmızı Şimşekler, iç sahaya göre dış sahada en çok puanı toplayan ekip olarak zirvede yer aldı. Es-Es, deplasmanda oynadığı  7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 16 puan topladı ve  ilk sırada yer aldı.  Gederedespor 15 puan ve Ankara TKİ ise 14 puanla  Eskişehirspor’un ardından dış sahada en çok toplayan diğer iki takım oldu. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi