Aydın Haberleri

aydın haberleri ve güncel aydın gelişmeleri, aydın ile ilgili tüm video, aydın fotoğrafları ve aydın haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Aydın’ın Kuşadası ve Nazilli ilçelerinde uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda 6 şüpheli yakalandı.

Asayiş

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce “Silahlı Terör Örgütü Propagandası Yapmak” suçundan aranan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

Yurttan

Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan un fabrikası çalışanlarına jandarma tarafından Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Yurttan

Aydın’ın verimli topraklarının bulunduğu yerlerden olan Söke ilçesinde sahaya inen ilçe tarım ekipleri, arazilerde hastalık ve zararlı takibi yaptı.

Yurttan

Aydın’ın Söke ilçesinde yolcu otobüsünde yapılan aramada 2 şüpheli uyuşturucu ile yakalandı.

Yurttan

Aydın’ın Efeler ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında 38 bin 250 içi doldurulmuş, 40 bin adet de içi boş...

Yurttan

Aydın’da ilin en önemli sorunlarından biri haline gelen trafik sorunun temel nedenlerinin biri de duyarsız sürücüler İncirliova’da karayolu üzerinde bulunan...

Asayiş

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde 20 sene önce işlediği cinayet sonrası firar ederek izini kaybettiren ve yemek siparişi yapan bir işletmede kurye...

Yurttan

Aydın’ın Nazilli ilçesinde hakkında 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan terör örgütü üyesi polis tarafından yakalandı.

Asayiş

Aydın’ın Kuşadası ilçesi’nde birbirlerine yol vermediği ileri sürülen sürücüler ve yakınları önce tartıştı daha sonra tekme tokat kavga ettiler. Bayramlaşmaya...

Yurttan

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde evinden ayrıldıktan sonra kendisinden uzun süre haber alınamayan zihinsel engelli şahsı jandarma ekipleri bularak ailesine teslim etti.

Gündem

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Seyitgazi Kırka Aydın Ünlüce Parkı’nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde hemşehrileriyle buluştu.

Yurttan

Aydın’ın Köşk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza sonucu karı koca odluğu öğrenilen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Ekonomi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bayram yoğunluğu otellerdeki rezervasyon oranları yüzde 90’a çıktı.

Yurttan

Aydın’ın Germencik ilçesinde ahırdan kaçan 9 büyük baş hayvan, jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde bulunarak sahibine teslim edildi.

Asayiş

Aydın’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda terör propagandası yapan 21 şüpheli yakalandı.

Politika

Aydın’ın Efeler ilçesi Çakırbeyli İlkokulu'nda oyunu kullanan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Aydınımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yurttan

Aydın’da son bir hafta içerisinde polis tarafından yapılan çalışmalarda 15 bin 398 şahsın sorgusu yapıldı.

Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalanan 1 şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu madde, sentetik ecza ve hassas terazi ele...

Asayiş

Aydın’da Jandarma ekipleri 20 günlük sürede yapılan çalışmalarda 262 aranan şahsı yakaladı.

Yurttan

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda üç şüpheli gözaltına alındı.

Yurttan

Aydın’ın Sultanhisar ilçesindeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören özel öğrencileri yalnız bırakmayan üniversiteli gençlerin örnek davranışı takdir topladı.

Yurttan

Aydın’ın Kuşadası ilçesi açıklarında lastik bot içerisindeki 20 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurttan

Aydın'ın Nazilli ilçesinde otobüsün motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Yurttan

Aydın’ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yurttan

Aydın’ın Köşk ilçesinde gerçekleştirilen Geleneksel Deve Güreşi Festivali büyük coşkuya sahne oldu. 10 binden fazla güreş severin piknik havasında izlediği...

Genel

Bilim sanat ve felsefede tarihin önemli isimlerini ağırlayan şehir Aydın'ın eski adını biliyor muydunuz? Detaylar haberde!

Yurttan

Aydın’ın Kuşadası ve Didim ilçelerinde çeşitli suçlardan aranan ve haklarında hapis cezası bulunan 2 şüpheli şahıs, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Asayiş

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde telefonda başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüşünce, 1 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Yurttan

Aydın’ın Söke ilçesinde Şubat ayında 5 bin 969 ton zirai ürün ile 345 ton işlenmiş balık ihraç edildi.