Aydın Haberleri

aydın haberleri ve güncel aydın gelişmeleri, aydın ile ilgili tüm video, aydın fotoğrafları ve aydın haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik yapılan operasyonda 1 kişi yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş

Aydın’da uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapanlara yönelik jandarma ekiplerince bir günde 33 şüpheli yakalandı.

Yurttan

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 2 Yeşil Deniz Kaplumbağası (Chelonia mydas) ölü olarak bulundu.

Asayiş

Aydın’ın Köşk ilçesinde çıkan tartışmada 1 kişi silahla vurularak yaralandı.

Asayiş

Aydın’da uyuşturucuya yönelik çalışma gerçekleştiren jandarma ekipleri, uyuşturucu kullandığı tespit edilen 9 kişiyi yakaladı.

Asayiş

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yapılan kaçak içki operasyonunda 411 şişe gümrük kaçağı bandrolsüz alkol ele geçirildi.

Asayiş

Aydın’ın Söke ilçesi Çeltikçi Mahallesi’nde bulunan Şenkaya Sitesi’nde park halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı.

Asayiş

Aydın’ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ağaçta mahsur kalan güvercin, Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Asayiş

Aydın’da jandarma ekiplerince çeşitli suçlardan aranan 33 kişi kıskıvrak yakalandı.

Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde mahalle sakinlerince çöp biriktirildiği tespit edilen ev Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.

Asayiş

Aydın’ın Söke ilçesinde bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kaza sonrasında bölgeye giden ekipler, araç içerisinde kimseyi bulamadı. Kaza...

Yurttan

Aydın'ın Efeleri ilçesinde bir binanın yan tarafında bulunan odunluğun tutuşması sonucu meydana gelen yangın mahallede korkuya neden olurken, yangında binanın...

Asayiş

Aydın’ın Çine ilçesinde denetim gerçekleştiren jandarma ekipleri, vatandaşları orman yangınları konusunda bilgilendirdi.

Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesinde devrilen ağaç park halindeki bir otomobile zarar verdi.

Çevre

Aydın il genelinde son beş günde çıkan yangınlarda ormanlık alanla birlikte tonlarca saman balyası yanarken, 14 küçükbaş hayvan da telef...

Asayiş

Aydın’ın Köşk ilçesinde bir evde çıkan yangın, içerisinde zeytin ağaçlarının bulunduğu araziye sıçradı. Evdeki yangın söndürülürken, arazideki söndürme ve soğutma...

Asayiş

Aydın’da uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalarda 6 şüpheli yakalandı.

Yurttan

Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği’nin (EKODOSD) Çarşamba Söyleşileri’nde yaz aylarında artış gösteren orman yangınlarına dikkat çekildi.

Asayiş

Aydın’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde 7 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Yurttan

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kadın evinde doğalgaz borusuna asılı halde ölü olarak bulundu.

Yurttan

Aydın’ın Kuşadası ilçesinin çeşitli noktalarında yenilenen ya da yeni yapılan parklar, vatandaşlar için doğal yaşam, dinlenme ve spor alanlarına dönüştürülürken,...

Asayiş

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde sit alanında bulunan bir tarlada tarihi eser bulmak amacıyla kaçak kazı yapan 5 şüpheli suçüstü yakalandı.

Asayiş

Aydın’ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurttan

Aydın’ın Efeler ilçesi iki grup arasında çıkan kavgayı polis havaya ateş açarak tarafları ayırdı. Olayda bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Çevre

Aydın'ın Söke ilçesinde Büyük Menderes'e bağlı bağlı kanallarda görülen balık ölümleri yetkilileri harekete geçirdi.

Asayiş

Aydın’ın Buharkent ilçesinde otomobilin yoldan çıkıp ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Aydın-Denizli karayolu üzerinde meydana gelen olayda seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürülürken, araç küle döndü.

Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesinde kenevir bitkisi eken 2 şüpheli yakalanırken, 85 kök kenevir ele geçirildi.

Yurttan

Aydın-İzmir Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.