Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta  mücadele eden Eskişehirspor,  kritik Ankara deplasmanında puan alamadı. 10. Hafta karşılaşmasında zirvenin yakın takipçilerinden  1926 Polatlı Belediyespor’un konuğu olan Kırmızı Şimşekler ,  mücadelenin ilk saniyelerinde Barış Memiş’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmayınca  Siyah Kırmızılılar soyunma odasına önde girdi.

Kötü oyun 

 İkinci yarıda ise Siyah Kırmızılılar kendine yakışmayacak bir futbol ortaya koydu. Mücadelenin 56. dakikasında Halil İbrahim Şagar ile skoru eşitleyen Başkent ekibi, 64. dakikada da ise Hasan Cankurt’un ayağından bir gol daha bularak 2-1 öne geçti. Oyun ilerleyen dakikalarında  Es-Es rakip kalede beraberlik golünü ararken, yine kalesinde golü gördü. 

Puan farkını açamadık

83. dakikada takımının üçüncü golünü kaydeden Cengizhan farkı 2’ye çıkarttı. Mücadelenin son bölümünde ise skor tabelası değişmeyince Kırmızı Şimşekler sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla  ilk mağlubiyetini alan  Eskişehirspor, 25 puanda kalırken Polatlı temsilcisi de  puanını 23’e yükseltti ve yeninden zirve yarışına ortak oldu. (Spor Servisi)

Eskişehirspor'da taktik çalışması bugün Eskişehirspor'da taktik çalışması bugün

Editör: Sakarya Gazetesi