Akşehir, Altay ve Gaziemir maçlarından 9 puan çıkaran kırmızı-siyahlılar, rakip filelere 12 gol gönderdi. Kalesinde yalnızca 1 gol gören Es-Es, zirve yarışındaki iddiasını korudu.

HASRET AKŞEHİR’DE BİTTİ

Geçen sezonun 25. haftasında Söke’yi deplasmanda 4-0 yenen Eskişehirspor, ardından dış sahada altı maç kazanamadı. Balıkesirspor ve Karşıyaka ile berabere kalan Es-Es, Play-Off’ta Balıkesirspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor’a yenildi. Bu sezona da Uşakspor beraberliği ve Bigaspor mağlubiyetiyle başlayan kırmızı-siyahlılar, kötü seriyi 5. haftada Akşehir’i 3-0 yenerek bitirdi.

Zorlu deplasmana hazırız...
Zorlu deplasmana hazırız...
İçeriği Görüntüle

ÜÇ MAÇTA 12 GOL

Teknik Direktör Hakan Şapcı’nın öğrencileri, Akşehir galibiyetinin ardından Altay’ı deplasmanda 4-1 mağlup etti. Son olarak Bornova’da Gaziemir’i 5-0 yenen Kırmızı Şimşekler, dış sahada üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Bu üç maçta 12 gol atıp yalnızca 1 gol yiyen Eskişehirspor, deplasmanda yakaladığı çıkışla şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj sağladı.

Muhabir: Hasan Kartal