Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, Pazar günü oynayacakları kritik Sincan Belediyesi maçını kazanarak 4’de 4 yapmak istediklerini dile getirdi.  Bu hafta sonu çok önemli bir maça çıkacaklarını aktaran  Başkan Koca, “16  yıl sonra Eskişehirspor lige 3’te 3 yaparak başladı. Bu hafta çok önemli bir maça çıkacağız. Sincan Belediyespor’u da yenerek 4’te 4 yapmak istiyoruz. Puan kaybetmek gibi bir düşüncemiz yok. Hazırlıklarımız devam ediyor” dedi.

Maça davet etti

Taraftarları kritik maça davet eden Koca, “Maç öncesi bir kampanya başlattık. Batı (VIP) kombinesi alan taraftarlarımıza yeni sezon forması hediye edilecek. 2 bin lira olan bu kombinelere ilgi bekliyoruz. Tribünlerin bu maçta da dolu olacağını düşünüyoruz. Pazar günü saat 14.00’te başlayacak maça herkesi davet ediyoruz. Taraftarlarımız sağ olsunlar Eskişehirspor’u yalnız bırakmıyorlar. İnşallah her şey yolunda gitmeye devam eder” dedi.

Es-Es'te gözler kongreye çevrildi Es-Es'te gözler kongreye çevrildi

Takıma güveniyoruz 

Teknik ekibe ve futbolculara güvendiklerini dile getiren Koca, “Bu ligde önemli olan maç kazanmak. Yarım sıfır olsun ama maçları biz kazanalım. Murat Diri’nin açıklamalarını okudum. Taraftarlar elbette iyi futbol görmek istiyor. Eskişehir Demirspor ve Yunusemrespor maçlarında farklı galibiyetler beklediklerini biliyorum. İyi futbol oynayarak maçları kazanmak için çalışmalar devam ediyor. Biz futbolcularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz. 3 puan kazanmak bu ligde en önemli gerçek” dedi.

Yunusemre maçı primleri dağıtıldı 

Yunusemrespor maçının galibiyet primlerini dağıttıklarını belirten Koca, “Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Bize yardımcı olanlar var. Önümüzdeki günlerde bu destekleri açıklayacağız. Bu sezon için maddi bir sorun gözükmüyor. Futbolcularımız tüm sezon alacağı paraların yüzde 80’lik bölümünü aldılar. Yunusemrespor maçından kaynaklı primleri de dağıttık. Kişi başı 10 bin lira ödeme yapıldı” dedi. (Spor Servisi)

Editör: Sakarya Gazetesi