Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Eskişehirspor, üst üste oynadığı iki Eskişehir derbisini farklı skorlarla kazanarak averajını da düzeltti. Sezonun ikinci yarısına Eskişehir Demirspor’u 6-0 yenerek başlayan Siyah Kırmızılılar ardından Kozlu Belediyespor önünde hükmen üç puanı hanesine yazdırdı.
Üstünlük sağladı
Bu hafta sonu da diğer bir Eskişehir ekibi olan Yunusemrespor’u da 5-0 mağlup eden Kırmızı Şimşekler böylelikle zirve için çekiştiği Polatlı Belediyespor’a averaj konusunda da üstünlük sağladı.
İki maçta 11 gol
Teknik Direktör Levent Kartop yönetimindeki Siyah Kırmızılı ekibimiz, Eskişehir takımları ile oynadığı son iki maçta rakip filelere toplam 11 gol atarken, kalesinde ise gol görmedi. Genel toplam da ise kaydettiği 38 golle, en çok gol atan takımlar arasında 42 gole sahip Alaplı Belediyesi’nin ardından ikinci sırada yer alan Kırmızı Şimşekler, en yakın takipçisi Polatlı Belediyespor’a ise averaj da 8 puanlık fark attı.





