Cumhurbaşkanlığı SBB tarafından yayımlanan duyuruya göre, Eskişehir Teknik Üniversitesi, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ünvanlarında sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular 17 Kasım 2023 tarihinde sona erecek.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Personel Alımı Şartları:

Başvuracak adaylarda aşağıda belirtilen özel ve genel şartlar aranacaktır:

Türk vatandaşı olmak,
Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
Türk Ceza Kanunu'nda belirtilen suçlardan mahkûm olmamak,
Askerlik durumu itibariyle ilişkisi bulunmamak,
Akıl hastalığı nedeniyle görevini devamlı yapmasına engel olacak durumda olmamak,
Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak,
Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak.
Başvuracak adayların durumu; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi uyarınca istihdam edilenler için belirlenen kurallara uygun olmalıdır. Bu kapsamda, sözleşme esaslarına aykırı hareket etme durumu dikkate alınacaktır.

Başvuru sahiplerinin, ilanın gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde istenen belgelerle birlikte şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvurular, Eskişehir Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı - İki Eylül Kampüsü Eskişehir adresine ulaştırılmalıdır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular ile eksik belge sunan başvurular kabul edilmeyecektir.

Not:
Gerçeğe aykırı belge veren veya beyanda bulunan adaylar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış olsa bile iptal edilecek ve ödenen bedel yasal faiziyle birlikte tazmin edilecektir.

Vali Hüseyin Aksoy'dan 19 Mayıs mesajı Vali Hüseyin Aksoy'dan 19 Mayıs mesajı

Başvuru Tarihleri ve Yeri:

Eskişehir Teknik Üniversitesi personel alımı için başvurular 3 Kasım - 17 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılmalıdır. Başvurular, belirtilen adreslere şahsen veya posta yoluyla ulaştırılmalıdır. Postadaki gecikmeler ve eksik belge sunan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Editör: Sakarya Gazetesi