Tramvay durağı ve minibüs güzergâhına geçişte kullanılan geçidin, engelli vatandaşlar, yaşlılar ve çocuk arabası kullananlar için büyük bir engel oluşturduğu belirtildi.

Cami önünde domuz eti dağıttı iddiasına resmi açıklama!
Cami önünde domuz eti dağıttı iddiasına resmi açıklama!
İçeriği Görüntüle

Üst Geçi̇t Kolaj

Mahalle sakinleri, söz konusu noktadan çarşıya ve Şehir Hastanesi’ne ulaşımın günlük yaşamda yoğun şekilde kullanıldığını vurgulayarak, asansör veya rampa gibi erişilebilir bir çözümün bulunmamasının ciddi mağduriyet yarattığını dile getirdi. Özellikle engelli ve yaşlı bireyler için merdivenin hem fiziksel zorluk hem de güvenlik riski oluşturduğu ifade edildi.

Çözüm istiyoruz

Esentepe Mahallesi sakini Efraim Gülten, “Bu merdiven, engellimize, yaşlımıza ve çocuk arabası kullanan annelerimize engel oluyor. Yapılan yatırımların halkın kullanımına açılmasını ve kalıcı, insani bir çözüm üretilmesini istiyoruz” dedi.

Muhabir: Merve Pınar