Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ESKİ) mayıs ayı toplantısı Büyükşehir Meclis Salonunda gerçekleşti.

Kendi çiçeğimizi kendimiz üretiyoruz!
Kendi çiçeğimizi kendimiz üretiyoruz!
İçeriği Görüntüle

Türkiye’de bir ilk

ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, su yüklemede dijital döneme geçileceğini açıkladı. Özen, “ Pilot çalışmalarına başlıyoruz. Sistem alt yapımızı güçlendirdikten sonra ihaleye çıkacağız” dedi. Özen, “ ARGE’de geliştirdiğimiz saat modeliyle Türkiye’de bir ilk olacağız” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, " deneme süresi öngörüyor arkadaşlarımız. Deneme süreci ve çalışmalar tamamlandığında su yüklemede online sisteme geçeceğiz" dedi. Başkan Ünlüce, " vatandaşlarımıza seçenek sunacağız bazı vatandaşlarımız peşin almak istiyor onlar için geçiş süreci tanıyacağız daha sonra nihayetinde komple geçiş yapacağız" dedi.


Muhabir: Zeynep Erdir