Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılan ve Okul Müdürü Dr. S. Sırrı Kabadayı’nın selamlama konuşması ile başlayan toplantıda söz alan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, girişimci sayısının artması, daha çok kadın girişimcinin sektörlerde yer alması ve sanayi sektörünün güçlenmesi için çalıştıklarının altını çizdi.

İnsan kaynağı

Girişimci olmanın basit 3 parametresi olduğunu söyleyen Kesikbaş, “Bir fikrinizin olması, az da olsa sermayenizin bulunması ve en önemlisi insan kaynağınızın varlığı sizi girişimci yapacaktır. Ayaklarınızı yere basarak hayallerinizin peşinden giderseniz başarı kaçınılmaz olur.” dedi. 

Becerilerinizi arttırın

Liseli gençlere ‘yaşama ve başarma azminizi en üst düzeyde tutun, asla vazgeçmeyin’ çağrısında bulunan ESO Başkanı Kesikbaş, “İyi yetişmiş ve donanımlı bir şekilde hayata atılmak bugün diploma kadar hatta diplomadan daha önemli bir hale geldi. Eğer üniversiteye gidecekseniz kişisel eğitimlerinize, kişisel gelişiminize ve özellikle sertifika programlarıyla becerilerinizi arttırmaya bakın” dedi.  

Eğitimcilere şiddet konusunda önemli gelişme! Eğitimcilere şiddet konusunda önemli gelişme!

Editör: Sakarya Gazetesi