Seyitgazi Yolu'nun tamamlanması bekleniyor...
Seyitgazi Yolu'nun tamamlanması bekleniyor...
İçeriği Görüntüle

Trafik ve otopark sorunu esnafı zorluyor

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, Deliklitaş Mahallesi’nde yaptığı açıklamada bölge esnafı ve vatandaşların uzun süredir çeşitli sorunlarla karşı karşıya olduğunu söyledi. Köprübaşı bölgesinde uygulanan tek yön trafik düzenlemesinin hem yoğunluğa hem de ceza uygulamalarına neden olduğunu belirten Yer, bu durumun özellikle esnafı olumsuz etkilediğini ifade etti. Daha önce kapatılan otoparkların yeniden hizmete açılması gerektiğini dile getiren Yer, Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulunarak, “Bölgeye gelin, esnafın ve vatandaşın taleplerini yerinde dinleyin” dedi.

Mls (5)-15

Aydınlatma ve güvenlik eksikliği giderilmeli

Deliklitaş Mahallesi’nde yalnızca trafik değil, aydınlatma ve güvenlik konusunda da önemli eksiklikler bulunduğunu belirten Gürol Yer, özellikle Savtekin Caddesi ve çevresindeki ara sokaklarda yetersiz aydınlatmanın vatandaşları tedirgin ettiğini söyledi. OEDAŞ’ın bu soruna kalıcı çözüm üretmesi gerektiğini ifade eden Yer, Porsuk Nehri çevresinde de güvenlik ve çevre düzenlemesi konusunda eksiklikler yaşandığını belirterek ilgili kurumların gerekli adımları atmasını istedi.

Yetkililere çağrı yaptı

Mahalle sakinlerinin taleplerinin dikkate alınması gerektiğini vurgulayan İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, yerel yönetimlerin ve ilgili kurumların sahaya inerek vatandaşların beklentilerini dinlemesinin önemine dikkat çekti. Bölgenin yaşam kalitesini artıracak düzenlemelerin gecikmeden hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Yer, trafikten güvenliğe kadar birçok konuda çözüm bekleyen vatandaşların sesine kulak verilmesi çağrısında bulundu.

Muhabir: Melisa Ceritli