Törene Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Ünal, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, DEVA Parti İlçe Başkanı Ebru Emre ve çok sayıda iş insanı katıldı. Baycan Elektrik Genel Müdürü Engin Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kılıç, gerçekleştirdikleri açılış konuşmalarında,  çıkmış oldukları bu yolda kısa sürede büyük başarılar elde ettiklerini dile getirdiler. 

10 bin metrekare 

Açılış Töreni firmanın Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi 7. Caddesinde bulunan 10,000 metrekarelik arazi üzerinde kurulu 7500 metrekarelik fabrikasında gerçekleştirildi. Açılışı yapılan tesiste Savunma ve Havacılık Sanayii’nin ihtiyaç duyduğu kablo donanımlarının üretilmesi için iklimlendirilmiş 500 metrekarelik depolama ve üretim alanında, Schleuniger marka kablo işleme araçları (Kesim, Lazer Markalama, Inkjet Markalama, Uç Sıyırma) yanı sıra Weller Marka Lehim İstasyonları ve ilgili sektörler için kalitesi ve uzmanlığı kanıtlanmış (TYCO, DMC, WEIDMULLER, RAYCHEM, ITT CANNON, ASTRO vb.) el aletleri ile diğer ekipmanlar kullanılıyor. 

İlk ürün muayenleri 

2023 yılı itibari ile Baycan Elektrik Savunma Sanayii’nin liderleri arasından Aselsan, Roketsan ve TEI işletmeleri ile seri siparişlere geçti. Firma bu yıl Aselsan ile yapmış olduğu FAI çalışmalarını; ilk ürün muayenelerini başarı ile tamamladı.

Çılgın ikramiye tutarı 300 milyon TL'yi aştı Çılgın ikramiye tutarı 300 milyon TL'yi aştı

BEST0073

Değerli iş birlikleri 

Baycan Elektrik üçüncü kuşak yöneticilerinden Yönetim Kurulu Üyesi Esen Kılıç ‘Cumhuriyetin 100. Yılını sizlerle kutlamak, Eskişehir sanayisinin bir parçası olmak ve farklı sektörlerdeki hakimiyetimizin değerli iş birlikleri sayesinde artması bizler için onur. Milli teknolojiler, nitelikli alanında uzman mühendis ekibimiz, yeni yatırımlarımız ve sektör hedeflerimiz ile Türkiye’nin yeni yüz yılına hazırız" dedi. 

Editör: Sakarya Gazetesi