Yapılan açıklamalarda ‘Eskişehir Yasaklar şehri olamaz’ vurgusu yapıldı.

çakırözer-2

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer:  Eğer ortada bir tehdit, endişe yaratacak durum varsa Valiliğimize, güvenlik güçlerimize düşen görev hemen yasaklama getirmek değil, önlem almak olmalı.

kazım kurt

Ayşe Ünlüce: Bu şehirde ayrı gayrı yoktur Ayşe Ünlüce: Bu şehirde ayrı gayrı yoktur

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt:  İçi boş gerekçelerle gençlerin yaşam tarzına müdahale edilmesi Eskişehir gibi medeni bir şehre yakışmaz.  Üç beş kendini bilmezin dayatmaları yüzünden bu şehrin gençlerini üzmeyin.

 ibrahim-arslan

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan: Alınan karar; bireysel özgürlükler, toplumsal barış, huzur ve hoşgörü konusunda ülkemizde saygın bir yere sahip olan şehrimizin prestijine de gölge düşürmektedir.  Bu karar, derhal geri çekilmelidir!

 TALAT YALAZ-1

CHP İl Başkanı Talat Yalaz:

Bu yasaklamanın gerekçeleri ne olursa olsun, gençlerimizin katılımı, düşünce özgürlüğü ve demokratik haklarına yönelik bir engel olarak görüyoruz.

SERDAR ULUCAN-1

İyi Parti İl Başkanı Serdar Ulucan: Eskişehir’in yasaklarla anılması bizleri ziyadesiyle üzmektedir. Yasakçı kararların herhangi bir mazereti olmadığı gibi, alenen vatandaşımızın hayat tarzına müdahale olduğu da ortadadır.

Editör: Sakarya Gazetesi