Tepebaşı Belediyesi, bu yıl 17.’sini düzenlediği Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışını özel bir konser ile yaptı.
Sanat etkinlikleri kapsamında heykel çalışmaları, sergiler ve sosyal etkinlikler kapsamında da el emeği ürünler satış noktaları, çocuk oyun parkı, yemek yarışmaları, konserler ve çocuk atölyeleri gibi pek çok aktiviteyi bünyesinde barındıran sempozyum, düzenlenen kapanış töreninde de kent halkına keyifli bir akşam yaşattı.

T E P03215

Sevilen sanatçı Emre Fel, sempozyumun kapanış töreninde Eskişehirliler ile buluştu. T E P02860Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda kapanış töreni ardından düzenlenen konserde, birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

T E P03163

Asırlık tespih görücüye çıktı
Asırlık tespih görücüye çıktı
İçeriği Görüntüle

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Emre Fel’e teşekkür ederek çiçek ve 17’nci Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu anısına pişmiş topraktan yapılmış bir hediye takdim etti.

Kaynak: Haber Merkezi