AK Parti'nin Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayları, Şehir Hastanesi personeliyle buluşmuş.
***
Salonun ön sırasına hastanenin yöneticileri, geri kalan kısmına da hastanenin personeli dizilmiş, adaylar da şehrin sağlık hizmetlerini daha da ileriye taşıyacakları projeleri paylaşmış!
***
AK Parti Belediye Başkan Adayları Şehir Hastanesi yönetici ve çalışanlarının sıcak ilgisinden çok memnun kalmış!
***
Nereden bakarsanız bakın; doğru olan tek bir şey yok bu toplantıda!
Birincisi: Toplantı yapılan yer kamu kuruluşu. Yani siyasetin ve siyasetçilerin girmemesi gereken bir yer.
İkincisi: Toplantıda hitap edilen topluluk(Büyük ihtimalle katılmaları mecbur tutuldu) kamu hizmeti yapan görevliler. Yani siyasetçilerle bu şekilde direkt temas kurmaması gereken çalışanlar.
***
Kaldı ki; söz konusu toplantıyı, şehrin sağlık hizmetini ileri taşımak Sağlık Bakanlığının değil de sanki belediyelerin göreviymiş gibi bir duruma sokmaya çalışmak da cabası...
***
Şimdi ben başta CHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi ve diğer partilerin yerinde olsam, yarın ilk iş olarak Şehir Hastanesi yönetimine “Bizim adaylarımız da hastane personeliniz ile buluşmak, şehrin sağlık hizmetlerini daha da ileriye taşıyacak projelerini paylaşmak istiyor” diye müracaatta bulunurum.
***
Müracaatın altına da “Yöneticileriniz ve çalışanlarınızın AK Partili adaylara gösterdiği sıcak ilgiyi göstermeseniz de olur!” diye de ironi yapıp, Şehir Hastanesi yönetiminden gelecek (Gelmez ya) cevabı da merak içinde beklerim!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

YALAN HABER 6 KEZ DAHA HIZLI YAYILIYOR!

Teknoloji çağını yaşıyoruz.
Yenilikler öylesine peşi sıra geliyor ki, yetişmek mümkün değil.
Çok değil, 2-3 yıl sonra bu günlerimizin çok ilkel kalacağı şimdiden görülüyor.
***
Önümüzde “Sosyal Medya” adında yeni bir mecra var…
İnternet kullanıcısı sayısı arttıkça, bu mecranın etkisi de artıyor.
Ancak…
Sözünü ettiğimiz mecra akla hayale gelmedik tehlikelerle dolu.
Yapılan araştırmaya göre sosyal medya üzerindeki yalan haberler, gerçek haberlere oranla 6 kat daha hızlı yayılıyor.
***
Bu durum aynı zamanda…
İnsanların yalan habere inanmalarının, gerçek habere inanmalarından 6 kat daha fazla olduğunu gösteriyor.
İnsanları yalan haberlerle yönlendirmek isteyenler için bu durum mükemmel bir zemin oluşturuyor ve onlar da bu zemini çıkarları doğrultusunda olabildiğince değerlendiriyor.
***
Kısacası…
Bundan böyle, “Sosyal Medya” üzerinde yaydıkları yalanları ile en fazla kitleyi etkileyenler bu işten hep karlı çıkacak.
Kaybedenler ise kesinlikle “Sosyal Medya” üzerindeki her habere inanan ve o doğru zannettikleri yalanlara inananlar olacak…

VAATLERİN DAYANAĞI DA ÇÖKTÜ SANKİ...

Hazine Bakanı Mehmet Şimşek'in; 
“Kimse bana bir şey istemek için gelmesin” demesi, “Büyük yatırımları artık unutun” anlamına geliyor.
***
“Karayolu müteahhitliğini bitiriyoruz”demesi, AK Partinin her seçim olduğu gibi bu seçim öncesinde de değişmez vaadi olan Eskişehir'in Kuzey ve Güney Çevre Yollarının resmen hayal olduğu anlamına geliyor.
***
“Kasada para yok. Sıkı bir ekonomi uygulayacağız” demesi, Eskişehir'in yıllardır bitirilemeyen Alpu, Seyitgazi ve Sarıcakaya yollarının da büyük ihtimalle tamamlanamayacağı anlamına geliyor.
***
Kısacası...
Bakan Şimşek'in “Artık yatırım matırım yok” sözleri, AK Partililerin “Şehre yatırım iktidar olanaklarıyla gelir” diyerek Eskişehir için verdikleri yatırım vaatlerinin dayanağının da sanki çökmüş olduğunu gösteriyor...