Eskişehirspor’da gözler, Cumartesi günü saat 12.00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek Olağan Mali Genel Kurul ve Olağan Seçimli Genel Kurula çevrildi. Ancak genel kurula 48 saat kala henüz resmi bir başkan adayı çıkmış değil. Bu belirsizlik camiada büyük bir tedirginliğe yol açarken, sessizliğin hâkim olduğu şehirde gözler kulübün geleceğine çevrilmiş durumda.
“GELİŞME YOK”
Mevcut Başkan Ulaş Entok, genel kurul sürecine dair çalışmalarını sürdürse de, şu ana kadar herhangi bir somut gelişme yaşanmadı. Entok, “4 Haziran’dan bu yana herhangi bir gelişme yok” diyerek sürecin durağan ilerlediğini dile getirdi.
BİRLİK ÇAĞRISI YAPILIYOR
Taraftar grupları ve Eskişehirspor sevdalıları, sosyal medyada ve tribünlerde yaptıkları paylaşımlarda, şehrin önde gelen isimlerini yeniden sorumluluk almaya davet ediyor. “Yine ortak akıl, yine birleşme zamanı” çağrısında bulunan taraftarlar, kulübün sahipsiz bırakılmaması gerektiğini vurguluyor.
BAŞKAN ADAYI ÇIKACAK MI?
Genel kurula sayılı saatler kala, Eskişehirspor’da yönetimsel belirsizlik sürerken; gözler son dakikada bir başkan adayının çıkıp çıkmayacağına çevrildi. Kulüp camiası, yeniden kenetlenme umuduyla gelişmeleri yakından takip ediyor.
ENDİŞE YARATIYOR
Geçtiğimiz sezon başında belediye başkanlarının öncülüğünde sağlanan ortak akıl ve şehrin önde gelenlerinin kenetlenmesiyle Ulaş Entok başkanlığa getirilmiş ve bu birliktelik sahaya da yansımıştı. Ancak bu sezon öncesinde aynı sinerjinin oluşmaması ve camianın sessizliğe bürünmesi, taraftarlar ve kulüp çevresinde endişe yaratıyor.