Ünlü dizi oyuncusu Burcu Özberk'in 88 yaşındaki dedesi Cumhuriyet Yıldızlar, bir süredir beyin kanaması nedeniyle tedavi gördüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Acı haberin ardından aile fertleri ve yakın çevre büyük bir üzüntü yaşadı.

A W591962 04

Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’nde Tören Düzenlendi

Cumhuriyet Yıldızlar’ın cenazesi, Vişnelik Mahallesi’ndeki Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’ne getirildi. Cenaze törenine Burcu Özberk başta olmak üzere Yıldızlar’ın akrabaları, dostları ve çok sayıda seveni katıldı.

Eskişehir’de bugün hava nasıl olacak? İşte meteoroloji tahmini
Eskişehir’de bugün hava nasıl olacak? İşte meteoroloji tahmini
İçeriği Görüntüle

A W591962 02

Asri Mezarlıkta Defnedildi

Helallik alınmasının ardından kılınan öğle namazını müteakip, Yıldızlar’ın cenazesi Asri Mezarlık’ta gözyaşları arasında toprağa verildi. Törende duygusal anlar yaşanırken, Özberk’in üzüntüsü kameralara yansıdı.

Kaynak: İHA