Yükselen güçlü ses  

Gerçekleşen toplantı hakkında açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Talat Yalaz, “Örgütlerimiz ve belediyelerimizle birlikte kurduğumuz güçlü dayanışma, bizlere Eskişehir’in her köşesinde umut, güven ve kararlılık aşılamaktadır. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Eskişehir’den yükselen bu güçlü sesle Türkiye’ye umut olacağız” dedi. 

İYİ Partili Milletvekili Türkoğlu’ndan İznik Konsiline sert çıkış! İYİ Partili Milletvekili Türkoğlu’ndan İznik Konsiline sert çıkış!

Tek bir yumruk  

Yalaz, “Bu bozuk düzeni bertaraf etmek, halkın iktidarını kurmak için; yılmadan, yorulmadan, büyüyerek, çoğala çoğala çalışmaya hep birlikte, tek bir yumruk olarak devam edeceğiz. Sokaklardan, meydanlardan, mahallelerden asla ayrılmayacağız. Halkın hürriyet mücadelesinden bir adım geri durmayacağız” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi