Voleybol il Temsilciliği faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Voleybol Ligi’nde kupalar sahiplerini buldu. Şehit  Anıl Gül Spor Salonu’nda bu yıl 14 takımın mücadele ettiği ligde Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü üst üste 10. kez  namağlup şekilde şampiyonluk kupasını müzesine götürerek bir rekora  imza attı. Daha önce şampiyonluğunu ilan eden Tepebaşı’nın Sultanları son maçında da DSİ Bentspor’u 3-0  mağlup etti.

Tenis eğitimleri Eskişehir'de başladı! Tenis eğitimleri Eskişehir'de başladı!

Hedef finaller 

 Antrenörler Fatma Çimenli ve Celil Kaçoğlu yönetiminde başarılı bir sezonu daha geride bırakan Tepebaşı Gençlik, önümüzdeki günlerde katılacağı Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında da başarılı olarak finallere  kadar ilerlemeyi düşünüyor. Turnuvada Tepebaşı’nın şampiyonluğunun ardından DSİ Bentspor ikinci ve Peymanspor da üçüncülük kupasının sahibi oldular.

FATMA HOCA

Gurur duyuyorum 

Düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını alan Tepebaşı Gençlik’te antrenör Fatma Çimenli, sporcuları ile gurur duyduğunu kaydetti. Eskişehir voleybolu için kırılması zor bir rekora imza attıklarını belirten Fatma Hoca, hedeflerinin katılacakları Türkiye Şampiyonası’nda da aynı başarıyı tekrarlayarak Eskişehir’e kupa kazandırmak olduğunu söyledi. 

Editör: Sakarya Gazetesi