Bölgesel Amatör Ligde 5 maç öncesinde  zirvenin 6 puan gerisinde bulunan Eskişehirspor’da  Başkan Erkan Koca şampiyonluğa inandıklarını belirtti.  Başkan Koca, özellikle sahalarında oynayacakları Ereğli ve Polatlı maçlarının önemli olduğunun altını çizdi. 

Eskişehirspor ne yaptıysa olmadı! Eskişehirspor ne yaptıysa olmadı!

5 final maçı

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ligde kalan son 5 maç öncesinde açıklamalarda bulunarak şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını belirtti.  5 final maçlarının kaldığını aktaran Başkan Koca,  “Kalan son 5 maçımız bizim için çok önemli. Ancak iç sahada oynayacağımız üst üstte 2 karşılaşma çok daha fazla önemli. Bu maçları atlatarak inandığımız yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.  

Önemli maçlar

Öncelikle bu hafta sahalarında  Karadeniz Ereğli ağırlayacaklarını hatırlatan Koca, “ Bu karşılaşma  bizim için önemli…Bu maçı atlatarak yine sahamızda oynayacağımız Polatlı Belediye maçına odaklanacağız. Bu iki maçı kazanarak sezon başından bu yana hedeflediğimiz şampiyonluk için inancımızı devam ettireceğiz” dedi.

Taraftara çağrı

 Son olarak taraftara çağrıda bulunan  Koca, “Ligde son 5 maçımız kaldı. Bu karşılaşmalarda camiamızdan ve taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar. Biz son düdük çalana kadar mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: Haber Merkezi