Şampiyonluk Haberleri

şampiyonluk haberleri ve güncel şampiyonluk gelişmeleri, şampiyonluk ile ilgili tüm video, şampiyonluk fotoğrafları ve şampiyonluk haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

İstanbul Kınalıada’da düzenlenen 37. Uluslararası Prens Adaları Yüzme Müsabakalarına katılan Eskişehirli sporcular elde ettikleri başarılı sonuçlarla adından söz ettirdi.

Asayiş

Eskişehir'de 36 yıldır gazete dağıtımı yapan İsmail Bayır, şimdiye kadar 8 ayrı motosikletini çaldırdı,

Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacak olan Eskişehirspor’da yönetim teknik kadro konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Spor

2.Amatör Küme’de şampiyonluk yaşan ve gelecek sezon 1. Amatör Lig’de mücadele etme hakkını elde eden Kırkaspor ziyaretlerine devam ediyor.

Spor

2.Amatör Küme Play-Off Grubu’nda ilk maçını kazanan ve 2.haftadayı bay geçen Kırkaspor, şampiyonluk maçına hazırlanıyor.

Spor

Trendyol Süper Lig'de son hafta heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlarla devam edecek.

Bu sezon ligde şampiyonluğu kaçırarak profesyonel lig hayallerini ertelemek zorunda kalan Eskişehirspor, yeni seçilecek bir yönetimle şampiyonluk hedefine ulaşmayı hedefliyor.

Spor

ARS Mühendislik Eskişehir Masterlar Futbol takımı, Antalya’da düzenlenen turnuvada şampiyonluk ipini göğüsledi.

Şampiyonluk hedefine ulaşmayarak sezonu 3.sırada tamamlayan Eskişehirspor’da, en çok forma giyen isimlerin başında İhsan Turgut Kirveli ve Hayrettin Cengiz geldi.

Eskişehirspor şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonu hayal kırıklığı bitirdi. Siyah Kırmızılılar, 105 gün lider kaldığı ligde şampiyonluğu 1926 Polatlı Belediyespor’a adeta...

Spor

Süper Amatör Lig’de bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyerek, gelecek yıl ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme hakkını elde eden 2...

Şampiyonluk umutlarını başka bahara bırakan Eskişehirspor, sezonu bu hafta sonu Ankara TKİ maçıyla noktalayacak.

Eskişehirspor, büyük umutlarla başladığı sezonu koca bir hüsranla bitiriyor. Siyah Kırmızılılar şampiyonluğa ulaşamayarak, taraftarına büyük üzüntü yaşattı.

Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonu hayal kırıklığı ile tamamlamak üzere olan Eskişehirspor, ligin son maçında Pazar günü Ankara TKİ’nin konuğu olacak.

Şampiyonluk parolasıyla başladığımız sezonu Eskişehirspor, hüsranla tamamlamak üzere…Siyah Kırmızılılar son iki maçında ise seri galibiyetler almasına rağmen taraftarının yüzünü güldüremedi.

Eskişehirspor

Lig’de kalan son üç maç öncesi şampiyonluk yarılına havlu atan Eskieşhirspor, yarın deplasmanda Bolu Geredespor’u yenerek biraz olsun moral bulmayı...

Eskişehirspor

2015-2016 sezonunda Süper Lig’e veda eden Es-Es, 2016-2017 sezonda mücadele ettiği TFF 1. Lig’de şampiyonluğu dramatik bir şekilde kaçırmıştı.

Spor

Antalya’da düzenlenen Akademy Cup Futbol Turnuvası’na katılan Eskişehirspor U11 takımı, şampiyonluk kupasını şehrimize getirdi.

Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta son dört haftaya girilirken, Eskişehirspor’un şampiyonluk umutları mucizelere bağlı…

Eskişehirspor

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, kalan haftaları değerlendirdi. Bu maçları kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını belirten Koca, “şampiyonluğu son ana kadar...

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un cefakar taraftarı, ikinci yarı ile birlikte takımından şampiyonluk bekliyor.

Spor

Birinci Amatör Küme’de şampiyonluk yarışı olduğu kadar, play-off ve kümede kalma mücadelesi de nefes kesiyor.

Spor

U14 Ligi Play-Off grubunu namağlup şekilde tamamlayan şampiyon DSİ Bentspor kupasını düzenlenen törenle aldı

Spor

U14 Ligi Play-Off Grubu’nda son maçlar öncesinde şampiyonluğunu ilan eden DSİ Bentspor Kulübü sporcuları, şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

Spor

U14 Ligi Play-Off Grubu’nda son maçlar öncesi DSİ Bentspor şampiyonluk turunu attı.

Spor

Eskişehir Voleybolunun öncü kulüplerinden Tepebaşı Gençlik Spor Kulübü, özel Şehir Koleji ile yaptığı işbirliğiyle hem kulüpler düzeyinde, hem de Okul...

Spor

Birinci Amatör Küme’de şampiyonluk ve play-off yarışı nefes kesmeye devam ediyor. 8. Hafta mücadelelerinin tamamladığı ligde ağlar toplam 30 kez...

Spor

Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 9 takımın mücadelesine sahne olan ligde, şampiyonluk hedefleyen Anadolu Asist Spor...

Spor

Formula 1’de Red Bull’un Hollandalı pilotu Max Verstappen üst üste 3. kez dünya şampiyonluğuna ulaştı.