Başvurular, adaylar tarafından 24 Kasım 2023 tarihine kadar Üniversitenin İnsan Kaynakları Başvuru Sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Başvuruların şahsen veya posta yoluyla kabul edilmeyeceği belirtilirken, adayların sadece tek bir pozisyon için başvuruda bulunmaları gerektiği vurgulanmaktadır.

Sözlü ya da yazılı bir sınav yapılmayacak olup, sözleşmeli personel alımında 2022 KPSS (B) grubu sınavına giren adayların puan sıralaması esas alınacaktır. Ancak, yüksek KPSS puanına sahip adayların yanı sıra belirlenen genel ve özel şartları sağlayan adaylar arasından seçim yapılacaktır. Başvuruların ardından herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır.

22 senede arşiv oluşturdu 22 senede arşiv oluşturdu

Başvuru sonuçları, başvuru süresinin bitimini takip eden 10 iş günü içinde https://ikbasvuru.sdu.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olduğu takdirde hizmet sözleşmesi yapılacaktır. Sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm duyuruların Üniversitenin resmi web sitesinden takip edilmesi gerektiği belirtilirken, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Editör: Sakarya Gazetesi