Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Başkan Yardımcıları Yaşar Külhan ve Sabri Çobanoğlu, Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz ve Bayırköy Belediyesi Meclis Üyesi Seval Çiçek, Başkan Ünlüce’yi ziyaret ettiler.

Konuklarını makamda ağırlayan Ünlüce, nazik ziyaret dolayısıyla Subaşı’na teşekkür etti. 31 Mart yerel seçimleri sonrası Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’de büyük bir başarı elde ettiğini söyleyen Subaşı, “Seçimde çok güzel sonuçlar elde ettik. Doğru adaylarla seçime gidildi ve bunun sonuçlarını aldık. Sizi de çok tebrik ediyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı

Ünlüce de, “Seçim sonuçları tüm Türkiye’de büyük bir umut oldu. Sorumluluklarımız arttı, bunun bilince olarak hareket edeceğiz. Göreve yeni gelen başkanlarımız ve mevcut belediye başkanlarımız ile artık bu sorumluluğa sahip olarak daha güzel yarınlar için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Subaşı, Ünlüce’ye gösterdiği yakın ilgi ve nazik misafirperverliği için teşekkür ederek görevinde üstün başarılar diledi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.

Kaynak: Haber Merkezi